
Batman’da 100 bin aşılama yapıldı
Salgından korunmanın en önemli yolun aşılama olduğunu vurgulayan Pamukçu, "Bugüne kadar il genelinde 100 bin aşılama yapılmış bulunmaktadır. Bu salgından korunmanın en önemli yolu aşılamadır. Bütün kamu ve özel hastaneler ile aile sağlığı merkezlerinde ve ilçe sağlık müdürlükleri bünyesinde bulunan sağlık merkezlerimizde ve mobil aşı ekiplerimiz ile aşılama çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam etmektedir.” dedi.
Aşı hizmetinin aralıksız devam ettiğini belirten Pamukçu, "Aşı polikliniklerimiz haftanın her günü saat 24.00’e kadar bütün hastanelerimizde hizmet vermektedir. Ayrıca 21 adet mobil aşı ekibimiz 21 doktor ve 21 hemşire ile bu güne kadar 19 bin vatandaşımıza evde aşı hizmeti verilmiş bulunmaktadır. 65 yaş üstü, engelli veya hastaneye gidemeyecek durumda olan vatandaşlarımıza evde aşı hizmetimiz yine evde verilmeye devam etmektedir.” diye konuştu.
Aşının faydalarını gördüklerini ifade eden Pamukçu, şöyle devam etti: “Covid-19 ile mücadelemizde aşılamanın faydalarını görmekteyiz. Aşı olan vatandaşlarımızın hastaneye yatış oranlarında ciddi bir azalma tespit edilmiştir. Vatandaşlarımızdan ricamız aşıya karşı duyarlı olmaları, aşı hakkı olup aşılarını yaptırmamış olanların ise aşılarını en kısa sürede yaptırmalarıdır.”dedi.
Yazarlar
- 01Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 02İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 05YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 11DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 013 YENİ KÖRÜKLÜ OTOBÜS HİZMETE BAŞLADI
- 02PERPIRA KÖPRÜSÜ MECLİS GÜNDEMİNDE
- 03KAYMAKAMLAR TOPLANTISI YAPILDI
- 04ŞÖHRET OLMAK MI, OYUNCU OLMAK MI?
- 05BATMAN-DİYARBAKIR YOLU İKİ YÖNLÜ TRAFİĞE KAPANDI
- 06BATI RAMAN’DA YANGIN VE ACİL DURUM TATBİKATI
- 07GERCÜŞ’TE FİRARİ HÜKÜMLÜ YAKALANDI
- 08SERA OSB’YE İLK TALEP 300 DÖNÜMLÜK YATIRIMLA GELDİ
- 09BATMANLI PROFESÖR PİRİNÇÇİ’YE ZİYARET
- 10MUHTAR AK'TAN YEREL ESNAFA DESTEK ÇAĞRISI
- 11“SU KESİNTİLERİ YAŞAM HAKKINI İHLAL EDİYOR”
- 12Batman’da ambulans uçak 19 Aylık Bebek ve 20 yaşındaki genç için havalandı
- 13VALİLİK'TEN 'SAHTE PARSEL SATIŞI' UYARISI
- 14Türkiye’de Bir İlk: Batman’da Sürücü Akademisi Hizmete Girdi
- 15YETERSİZ TEKLİFE HAYIR! SAĞLIK-SEN MEYDANLARDA
Henüz Yorum yok