Batman'da sosyal mesafe kuralına uyulmuyor
Yeni tip Corovavirus (Covid-19) vaka sayılarının arttığı Batman'da banka ve ATM'ler başta olmak üzere PTT önlerinde oluşan uzun kuyruklar devam ediyor.
Batman İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından kent merkezi sınırları içerisinde maskesiz dışarı çıkmak yasaklanırken, ancak alınan kararların, çarşılarda oluşan yoğunluğun önüne geçemediği görüldü.
Vatandaşların çoğunluğu, yapılan uyarıları dikkate almayarak sokaklara akın ederken, özellikle de şehir merkezindeki en işlek caddeler Ramazan Bayramının yaklaşmasıyla birlikte evden çıkan insanlarla dolup taşıyor.
Ramazan Bayramının yaklaşması ve havaların ısınmasını fırsat bilerek sokağa çıkan halk; banka önlerinde, çarşı ve sokaklarda yoğunluk oluşturdu.
"Sosyal mesafe için yetkililerin önlem alması gerekir"
Banka önlerinde sosyal mesafe için yetkililerin herhangi bir önlem almadıklarını belirten Ahmet Korkmaz, "Banka önlerinde sosyal mesafe kuralı için hiçbir önlem yok. ATM önünde yaklaşık 30 kişi kuyrukta bekliyor. Virüsten kendimiz için değil ailemiz için korkuyoruz. Yapacak bir şey yok, sıramızı bekliyoruz." diye konuştu.
"Banka önlerinde hiçbir önlem yok"
Yetkiliklerin banka önlerinde önlem almadığını belirten Veysel Gülşen, "Banka önlerinde hiçbir önlem yok. Bu insanlar ölsünler mi? Gördüğünüz gibi bu dar alanda en az 100 kişi var. Sosyal mesafe kuralında bir metre diyorlar ama nerde sosyal mesafe? Gördüğünüz gibi insanlar şu anda iç içe sırasını bekliyor. Sadece kuyrukta değil, kaldırımlarda da insanlarda sosyal mesafe yok." dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 02BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 03Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 04Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 05Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 06ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 07ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR
- 082.KUZEY ÇEVRE YOLU MARANGOZ VE MOBİLYACILAR SİTESİNDEN GEÇECEK
- 09MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
- 10MALİ MEVZUAT İÇİN İKİ ODA ARASINDA TEMAS
- 11850 ÇOCUĞA MONT VE BOT YARDIMI
- 12STK’lardan Necat Nasıroğlu Külliyesi İçin “Manevi Kimlik Korunsun” Çağrısı
- 13YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 14TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE
- 15Batmanlı Başhekim görevinden istifa etti




Henüz Yorum yok