Demir "Vali'nin de Oyuna Talibiz"
Demir "Vali'nin de Oyuna Talibiz"
Basın toplantısında Vali Şahin’e seslenen Eşbaşkan adayı Demir, ‘31 Mart'tan sonra bu kenti deyim yerindeyse birlikte yöneteceğiz. O yüzden bir birimize bakacak yüzümüz olmalı’ dedi.
MİTİNGE DAVET ETTİLER
Batman Belediyesi Eşbaşkan Adayı Mehmet Demir, HDP Batman İl Eşbaşkan Vekili Gülcemal Erdinç ile HDP Parti Meclisi (PM) Üyesi Nurettin Turgut, HDP İl Binasında düzenledikleri basın toplantısında, bugün 13.00'te Newroz Alanı'nda, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli’nin katılımıyla düzenlenecek olan seçim mitingine vatandaşları davet etti. Basın toplantısında konuşan Erdinç, kent genelinde seçim çalışmalarını arttığını ifade ederek, seçim lokalinde baskılara maruz kaldıklarını belirtti. HDP Batman Belediyesi Eşbaşkan Adayı Mehmet Demir ise, HDP'ye dönük baskıları kabul etmediklerini belirtti. Batman Valisi Hulusi Şahin’e de seslenen Demir, “Nihayetinde ileriki süreçte 31 Mart’tan itibaren bu şehri biz beraber yöneteceğiz.
Eğer yarın birbirimizin yüzüne bakabilecek bir ‘merhaba’ verecek durumuz olmazsa biz bu şehri beraber yönetemeyiz. Sadece bir partiyi sanki savaşa gider gibi panzerlerle, tanklarla, TOMA’larla bu kadar çevirmenin, toplumu dışlamaktan, aşağılamaktan başka bir şeye yaramaz. HDP'nin yüzde 80 gibi bir başarı ile kazanabilmesi için kendisinin de oyuna talip olduğumuzu belirtmek isteriz. Batman halkını, dindarıyla, liberaliyle, Saadetlisiyle, Ak Partilisiyle, diğer tüm parti mensuplarının tabanlarını buğu yapacağımız mitinge davet ediyoruz” dedi.
HDP PM Üyesi Nurettin Turgut da, “Biz bu kenti şimdiden kazandık ama buna rağmen çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NDE ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENECEK
- 02EĞİTİM-BİR-SEN BATMAN ŞUBESİ’NDEN 20. YIL VEFA BULUŞMASI
- 03REKOR VE ŞAMPİYONLUK RUKEN’İN
- 04OYMATAŞ OSB’DE ARSA TAHSİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI
- 05KAÇAKÇILIKLA MÜCADELEDE KARARLILIK SÜRÜYOR
- 06Şerzan Kurt Öykü Ödülleri 2025 sonuçları açıklandı
- 07Uyanık, "Esnafın sorunları büyüyor, Oda Yönetiminde yenilenme zorunlu"
- 08TPAO BULVARI ÇEVRESİNDEKİ SU SIZINTISINA HIZLI MÜDAHALE
- 09Esnafa %24’e varan araç indirimi
- 10ÇOCUK HASTALARA FONKSİYONEL HASTA YATAĞI DESTEĞİ
- 11TEMİZLEME VE VİDANJÖR ARACI HİZMETE GİRDİ
- 12Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
- 13MAKİNE İKMAL 3,5 YILDA 23 BİNİ AŞKIN İŞLEM GERÇEKLEŞTİRDİ
- 14YAPAY ZEKÂ VE DRONLARLA KAÇAK ELEKTRİK AVI
- 15İL BAŞKANI YILMAZ’DAN ESNAF KREDİLERİ İÇİN ACİL ÇAĞRI




Henüz Yorum yok