Genç ASKON Batman’dan KOSGEB İl Müdürü Mehmet Fidan’a Nezaket Ziyareti.
Genç ASKON Batman’dan KOSGEB İl Müdürü Mehmet Fidan’a Nezaket Ziyareti.
Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Gençlik Kurulu (GENÇ ASKON) Batman Şubesi, KOSGEB Batman İl Müdürü Mehmet Fidan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, genç girişimcilerin desteklenmesi ve bölge ekonomisine katkı sunacak projeler ele alındı.
Genç ASKON Batman Şube yönetimi, İl Müdürü Fidan’a görevinde başarılar dileyerek, bölgedeki genç girişimcilerin karşılaştığı fırsatlar ve zorluklara dair görüş ve önerilerini paylaştı. Heyet, girişimcilik ruhunun canlı tutulması ve gençlerin iş dünyasında daha etkin rol alabilmesi adına KOSGEB desteklerinin daha ulaşılabilir hale gelmesinin önemine vurgu yaptı.
Ziyaret kapsamında, Batman’da girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi, KOSGEB’in sunduğu teşviklerin gençler arasında daha fazla bilinirlik kazanması ve yerel kalkınmaya katkı sağlayacak projelerin desteklenmesi konularında istişarelerde bulunuldu.
KOSGEB İl Müdürü Mehmet Fidan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, genç girişimcilere verdikleri desteği artırmak adına iş birliği içerisinde çalışmaya hazır olduklarını ifade etti. Müdür Fidan, “Gençlerimizin üretime ve istihdama katkı sağlamaları, sadece kendi gelecekleri için değil, aynı zamanda bölgemizin ekonomik gelişimi için de büyük önem taşıyor.” dedi.
Ziyaret, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona ererken, Genç ASKON Batman heyeti, misafirperverliğinden dolayı İl Müdürü Fidan’a teşekkürlerini sundu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YAPAY ZEKÂ VE DRONLARLA KAÇAK ELEKTRİK AVI
- 02İL BAŞKANI YILMAZ’DAN ESNAF KREDİLERİ İÇİN ACİL ÇAĞRI
- 03YEŞİLAY’DAN VALİ CANALP’A ZİYARET ETTİ
- 04BESOB’dan İŞKUR’a 'istihdam' ziyareti
- 05ÜÇ KÖYDE YOL ÇALIŞMALARI SÜRATLE DEVAM EDİYOR
- 06GÜNEYDOĞU DERBİSİ PETROLSPOR’UN 0-2
- 07ÜCRETSİZ SÜNNET ORGANİZASYON KAYITLARI BAŞLIYOR
- 08KAYMAKAM İMRAK, PAZARDA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU
- 09YENİ KENT MEZARLIĞINDA AĞAÇ DİKİM ÇALIŞMASI BAŞLADI
- 10BAŞKAN DİREK, “İŞTEN ÇIKIŞ KODLARI, İŞ MAHKEMELERİ’NİN YETKİSİNE VERİLMELİDİR”
- 11BAŞKAN DEMİR, SASON SPOR’A UĞURLU GELDİ
- 12KONYA’DAN TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLARAK DÖNDÜK
- 13DİREK VE ERTEKİN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
- 14OKUYUCU SAYISI ZİRVEYE ULAŞTI
- 15OKUL ÇEVRELERİNDE 127 İŞLETMEYE GIDA DENETİMİ




Henüz Yorum yok