Batman Üniversitesi’nde işçi alım kurası heyecanı
Batman Üniversitesi’nde işçi alım kurası heyecanı
Batman Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı iş yerlerinde istihdam edilmek üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/D maddesi kapsamında, 4857 sayılı İş Kanununa göre çalıştırılmak üzere “Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri uyarınca, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden alınacak 26 “Sürekli İşçi” kadrosuna tüm alanlarda toplam 8 bin 419 kişi başvurdu.
Kura çekimi, Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Konferans Salonunda Noter huzurunda gerçekleştirildi.
Koronavirüs (COVİD-19) salgını sebebiyle alınan önlemlerden dolayı görevli personel ve basın mensupları dışında kimsenin alınmadığı kura çekimleri, üniversitenin @batman_univ (twitter), @T.C.BatmanUniversitesi (facebook) ile tcbatmanuniversitesi(instagram) resmi sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlandı. Kura sonuçları kamera ile de kayıt altına alındı.
Her meslek kolundan alınacak personel sayısının 4 katı asıl, 4 katı yedek aday sayısı kadar kura çekildi.
Kura sonucu belirlenen asil ve yedek adayların isimleri 03 Haziran 2020 tarihinde Batman Üniversitesi internet sayfasında (http://www.batman.edu.tr) ilan edilecek.
Kura öncesi konuşma yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, kuranın hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
Kuradan çıkacakların Batman merkezin yanı sıra Hasankeyf, Sason ve Kozluk meslek yüksek okullarında görevlendirileceğini belirten Rektör Durmuş, “Batman Üniversitemiz inşallah her geçen gün daha ileriye gidecektir. Bizler elimizden geldiğince gayret göstermeye çalışıyoruz. İnşallah kurasını çektiğimiz kardeşlerimizi de bu kervana dahil ederek yolumuza devam edeceğiz” dedi. Yapılan konuşmaların ardından ilk kurayı Rektör Durmuş ardından gazeteciler çekti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NDE ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENECEK
- 02EĞİTİM-BİR-SEN BATMAN ŞUBESİ’NDEN 20. YIL VEFA BULUŞMASI
- 03REKOR VE ŞAMPİYONLUK RUKEN’İN
- 04OYMATAŞ OSB’DE ARSA TAHSİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI
- 05KAÇAKÇILIKLA MÜCADELEDE KARARLILIK SÜRÜYOR
- 06Şerzan Kurt Öykü Ödülleri 2025 sonuçları açıklandı
- 07Uyanık, "Esnafın sorunları büyüyor, Oda Yönetiminde yenilenme zorunlu"
- 08TPAO BULVARI ÇEVRESİNDEKİ SU SIZINTISINA HIZLI MÜDAHALE
- 09Esnafa %24’e varan araç indirimi
- 10ÇOCUK HASTALARA FONKSİYONEL HASTA YATAĞI DESTEĞİ
- 11TEMİZLEME VE VİDANJÖR ARACI HİZMETE GİRDİ
- 12Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
- 13MAKİNE İKMAL 3,5 YILDA 23 BİNİ AŞKIN İŞLEM GERÇEKLEŞTİRDİ
- 14YAPAY ZEKÂ VE DRONLARLA KAÇAK ELEKTRİK AVI
- 15İL BAŞKANI YILMAZ’DAN ESNAF KREDİLERİ İÇİN ACİL ÇAĞRI




Henüz Yorum yok