BATSO SPOR KULÜPLERİNİ İHYA ETTİ
55 Spor Kulübüne 1 milyon 200 bin TL’lik dev destek.
Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO), kentteki amatör spor kulüplerine güçlü bir katkı sağlayarak 55 kulübe toplam 1 milyon 200 bin TL değerinde spor malzemesi desteğinde bulundu. BATSO Konferans Salonu’nda düzenlenen teslim töreni spor camiası tarafından yoğun ilgiyle takip edildi.
Törende BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol ve çok sayıda spor kulübü temsilcisi hazır bulundu. Katılımcılar, yapılan desteğin amatör spor camiası için büyük moral kaynağı olduğunu ifade ederek BATSO yönetimine teşekkür etti. Yardım paketi; BAL, amatör, kadın ve engelli spor kulüplerinin tamamını kapsadı.
“BATMANLI GENÇLERİMİZ KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR”
Gençlere yapılan her yatırımın Batman’ın geleceğine yapılan bir yatırım olduğunu belirten BATSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Demir, sporun birleştirici gücüne dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Batmanlı gençler bizim kırmızı çizgimizdir. Bu gençlerimiz için ne yapsak gözümüze gelmez. Şu an 55 spor kulübünde ortalama 2 bin lisanslı sporcu mücadele ediyor. Aileleriyle birlikte bu sayı 10 bini aşıyor. Bu da doğrudan 10 bin kişinin aktif sporun içinde olduğunu gösteriyor. Bir abiniz olarak her zaman yanlarındayız.” Spor kulübü başkanları da yapılan yardımların kendileri için büyük bir moral kaynağı olduğunu belirterek BATSO yönetimine, ASKF’ye ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
“BATSO, TÜRKİYE’DE ÖRNEKTİR”
ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol, desteklerin sadece Batman için değil, Türkiye genelinde örnek gösterilecek bir uygulama olduğunu vurguladı. Akyol konuşmasında şunları söyledi: “BATSO Başkanımız Sayın Abdulkadir Demir’e çok teşekkür ediyorum. BAL, amatör, kadın ve engelli olmak üzere toplamda 55 kulübümüze yardım yapıldı. Umarız bu destek diğer odalara ve kentin dinamiği olan kurumlara da örnek olur.” BATSO’nun bu örnek desteği, Batman’da sporun gelişmesine, gençlerin spora teşvik edilmesine ve amatör kulüplerin ekonomik yüklerinin hafiflemesine önemli katkı sağladı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATSO SPOR KULÜPLERİNİ İHYA ETTİ
- 02TERÖRSÜZ TÜRKİYE VURGUSUYLA ÖNEMLİ İSTİŞARE…
- 03KAPLAN, ''ESNAFIN YANINDA OLDUK''
- 04Yedi Hilal’in 8. Bölge Toplantısı Batman’da Gerçekleştirildi
- 05SAADET PARTİSİ’NDEN “ORTAK AKIL – GÜÇLÜ ŞEHİR” ÇALIŞTAYI
- 06YAŞAR KEMAL KENT PARKI’NDA ÇİMLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 07“ESNAF BU ODANIN YÜKÜ DEĞİL, ASIL SAHİBİDİR”
- 08BATMAN BELEDİYESİ 21 İŞ MAKİNESİ, 14 EKİP VE 185 PERSONEL İLE SABAHLADI
- 09BATMAN TURİZMİ 2026’YA GÜÇLÜ GİRİYOR : “HEDEFİMİZ REKOR BİR SEZON”
- 10AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 11PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 12BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 13ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 14Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 15Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı




Henüz Yorum yok