BATMANLILAR SOKAKLARA AKIN ETTİ
BATMANLILAR SOKAKLARA AKIN ETTİ
Batman 'da haftasonu parklar ve sokaklar doldu taştı: Tedbirler unutuldu
Kontrollü sosyal hayatın başladığı bu günlerde Batman 'da caddeler doldu taştı. Sosyal mesafe kuralı ve maske tedbirinin unutulduğu görüldü.
Tüm dünyayla birlikte Türkiye'yi de etkisi altına alan ve binlerce canın yok olmasına neden olan korona virüs salgını devam ederken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Kontrollü sosyal hayatın başlayacağını açıklayarak vatandaşların sosyal mesafe kuralına uygun davranması gerektiğini söyleyerek herkesin dışarıda maske takması gerektiğini ifade etti.
BATMANLILAR SOKAKLARA AKIN ETTİ
Kontrollü sosyal hayatın başladığı bu günlerde hafta sonu Batman 'da trafik yoğunluğu oluşurken parklar caddeler doldu taştı. Turgut Özal bulvarında yürüyen insanlarda çoğu maske takmamalı ve sosyal mesafe kuralına uymadıkları görüldü. Banklarda ve yeşil alanlarda oturdukları gözlemlenirken parklarda görevli olan özel güvenlik personeli vatandaşlara sosyal mesafeyi hatırlatarak sosyal mesafe uyulması konusunda uyarıda bulundular. Güvenlik görevlilerinin uyarılarını bazı vatandaşlar dikkate alırken bazı vatandaşlar yürüyüşlerine ve sohbetlerine devam etti. Birçok vatandaşın da maske takmadığı görüldü.
Çoğu vatandaş “Evlerde bunaldık artık. Yapacak başka hiçbir şeyimiz yok, nefes almaya çıktık" dedi. 'Koronavirüsten korkmuyor musunuz' sorusuna ise, “Artık onları geçtik diye düşünüyorum. Evde bulaşma riski bence daha yüksek, dışarıda temiz hava var. Evde ailenize bulaştırmaktan korkuyorsunuz" şeklinde cevap verdi. Maskesiz sokağa çıkmanın yasak olduğu para cezasına tabii olduğu hatırlatılınca da, “Biliyorum ama yapacak hiçbir şey yok. Zaten cepte de para yok" diye cevap verdiler.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 04Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 05Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 06Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 07ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 08ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR
- 092.KUZEY ÇEVRE YOLU MARANGOZ VE MOBİLYACILAR SİTESİNDEN GEÇECEK
- 10MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
- 11MALİ MEVZUAT İÇİN İKİ ODA ARASINDA TEMAS
- 12850 ÇOCUĞA MONT VE BOT YARDIMI
- 13STK’lardan Necat Nasıroğlu Külliyesi İçin “Manevi Kimlik Korunsun” Çağrısı
- 14YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 15TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE




Henüz Yorum yok