VALİ CANALP "BORÇ ERİTEREK İŞ YAPTIK"
Vali Canalp, “Kayyumlar borçları eriterek iş yaptık. İcraatlarımız ortada.
Hilal mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Vali Ekrem Canalp, son günlerde belediyenin borçlarıyla ilgili iddialara cevap verdi. Vali Canalp, “Kayyumlar borçları eriterek iş yaptı. İcraatlarımız ortada. Enerjimizi cahillere harcıyoruz” dedi.
.jpg)
“BORÇ GELİRE GÖRE HESAPLANIR”
Hilal mahallesindeki Salih Mutlu Taziyeevi’nde sakinlerle bir araya gelen Vali Ekrem Canalp, başkan yardımcıları, kurum müdürleri ve mahalle muhtarı Resul Karakuş’un da bulunduğu toplantıda sorun ve talepleri dinledi. Belediyenin borçlarıyla ilgili açıklamada bulunan Vali Canalp, “Kayyumlar borçları eriterek iş yaptı. İcraatlarımız ortada. Borcu kimin yaptığını bilin sonra konuşun. Bizim bütün zamanımızı ve enerjimizi cahillere harcıyoruz. Lüzumsuz insanların hiçbir iddiasına pabuç bırakmayacağız ve taviz vermeyeceğiz. Karşılığını her zaman vereceğiz” dedi. Bu arada yeni otobüs alımlarına değinen Canalp, Kasım ayı içerisinde 5 adet körüklü otobüsü daha hatlarına katacaklarını kaydetti.
“17 MAHALLEMİZDE BESİCİLİK YAPILIYOR”
Kanalizasyon tıkanıklıklarıyla ilgili sorunlar üzerine değerlendirmede bulunan Vali Canalp: “Batman’da maalesef çok fazla sayıda mahallemizde hayvancılık yapılıyor. Hayvancılık köyde yapılır, il merkezinde hayvancılığın bu kadar hem de bir mahallemizde değil iki mahallemizde değil, 17 mahallemizde bu şekilde hayvancılık faaliyeti var. Batman’da beş yeni endüstriyel alan yapacağız. Bunlardan üç tanesi OSB olacak, iki tanesi de küçük sanayi tarzında olacak. Bunları yaptığımız zaman bunun sonuçlarından bir tanesi ne olacak? İnsanlar artık şehir merkezinde hayvancılık yapmak zaruretini de hissetmeyecekler kendilerini. Gerçek işleri olacak. Yani şehre yakışır şekilde şehrin işlerinde çalışmaya başladıkları zaman düzenli her ay gelirleri olduğu zaman sosyal güvenceleri olduğu zaman hayvancılıkla geçimini sağlama ihtiyacı kalmayacak” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01“EN GÜVENLİ YATIRIM LİMANI ALTIN”
- 02Cezaevlerinde yaşam koşulları tartışma yarattı
- 03KAPLAN, ''ESNAF İÇİN KALİFİYE ELEMAN YETİŞTİRECEĞİZ''
- 04SÖMESTR TATİLİNDE MİNİKLER TİYATRO İLE BULUŞACAK
- 05Nasıroğlu, Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nda Batman’ın Önceliklerini Masaya Yatırdı
- 06Mor Kiryakus Manastırı’nda Uygulamalı İnceleme
- 07TAYBET İNAN’IN FAİLLERİ BATMAN’DA SORULDU
- 08Modern Aile Mezarlığı defin işlemlerine açıldı
- 09Müdür Gümüş’ten OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu’na ziyaret
- 10ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 11Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 12Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 13Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 14“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor
- 15HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI




Henüz Yorum yok