AK PARTİ’DEN İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI
“GÜZEL VE ZORLU BİR SEÇİM BİZİ BEKLİYOR”
Batman'da AK Parti Daraltılmış İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Parti binasında gerçekleşen toplantıya AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür ve çok sayıda partili katıldı.
Gür, 2023 tarihinin bir kırılma noktası olacağını söyledi. Ayrıca burada konuşan Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti’nin Batman'a 20 yıldır önemli yatırımlar kazandırdıklarını ve şehrin her bölgesinde yatırımları olduğunu söyledi. AK Parti’nin 20 yılda her alanda Türkiye’yi büyüttüğüne değinen Özdemir, '' Batman'ın her karesine AK Parti aile fertleri olarak, her gittiğimiz noktada anlatacağınız yatırımlarımız var. Yüzümüzün akı yatırımlarımız var. Biz yaptıklarımızla, eserlerimizle övünüyoruz. Yaptıklarımız ortada'' dedi.
SEÇİME KADAR YOĞUN ÇALIŞMA
İl Başkanı A. Akif Gür ise Türkiye’nin tüm dünya tarafından takdir edildiğini ve büyümeye devam ettiği hakkında bilgi verdi. Başkan Gür “ Türkiye’nin geldiği noktaya bakıldığı zaman bugün özellikle Rusya Ukrayna savaşında Türkiye’nin aldığı pozisyonu tüm dünya tarafından takdir edildiğini görüyoruz. Türkiye yoluna devam ediyor. Büyümesine, ekonomisini büyütmesine devam ediyor. Seçimlere kadar çok çalışmamız gerekiyor” dedi. Gür, sözlerini şöyle sürdürdü: "2023 kırılma noktası ve 2023 hedeflerine ulaşabilmemiz için bu kadronun iktidarda olması gerekiyor. Cumhurbaşkanımızın halen yapacağı çok işler var bizimde yürüyeceğimiz çok yolumuz var. Güzel ve zorlu bir seçim bizi bekliyor, karşımızdaki guruhun ekonomik olsun, demokratik olsun hatta mühendislik olsun herhangi bir proje getirdiğini göremiyoruz. Batman'a ve Türkiye'ye sanki bir şey yapılmamış, dünya siyaseti sanki evrilmemiş artık Türkiye'nin sözü geçmiyormuş gibi algılarla hareket etmeye çalışıyorlar. Allah’ın izni ile başarılı olamayacaklar”
.jpg)
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
- 02BATMAN’DA ÜCRETSİZ KİTAP DÖNEMİ
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan KOSGEB İl Müdürü Fidan’a Ziyaret
- 04KÖRÜK MAHALLESİNE 24 DERSLİKLİ YENİ İLKOKUL
- 052025’te Kaldırım İşgallerine yönelik 2.374 İşyerine Denetim
- 06MÜSİAD’DAN GELECEK PERSPEKTİFİ
- 07Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
- 08BATMAN SIFIR ATIKTA SINIR TANIMIYOR
- 09ENGELLİLER GÜNÜ İÇİN ORTAK FARKINDALIK ÇAĞRISI
- 10TIMOKLULAR’DAN MESİRE ALANI ÇALIŞMASI
- 11AMATÖR LİG C GRUBUNDA NEFES KESEN HAFTA
- 1232 NOKTADA 24 KM AYDINLATMA HATTI TAMAMLANDI
- 13HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
- 14METRUK YAPILAR YIKILDI, KENT DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
- 15Batman Vakfı, yeni dönemde ulusal hedefler ve iş birliklerine odaklandı




Henüz Yorum yok