Esnafa %24’e varan araç indirimi
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetimi, Ford Oğuzcan Yetkili Bayisi ile yaptıkları indirim anlaşmasının detaylarını duyurdu.
Anlaşma kapsamında BESO üyeleri, modeline göre %16 ile %24 arasında değişen oranlarda indirimli araç satın alabilecek. Esnafların yararına birçok hizmete imza attıklarını belirten Başkan Çiftçi, yapılan anlaşmanın Türkiye’de bir ilk olabileceğini vurgulayarak şunları söyledi : “Bir süredir üzerinde çalıştığımız projeyi tamamlayarak Ford Otosan Oğuzcan Bayisi ile filo indirimli araç alma anlaşması yaptık ve büyük bir hizmeti hayata geçirdik. Üyelerimiz, %16’dan %24’e kadar indirimlerle araç sahibi olacaklardır. Bu, esnafımızın araç ihtiyaçlarını ekonomik şekilde karşılamaları için büyük bir fırsattır.” Göreve geldikleri günden bu yana esnafın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Çiftçi, sağlık, eğitim, lojistik, konut, finansman, iş güvenliği ve akaryakıt gibi birçok alanda hizmet sunduklarını hatırlatarak, araç indirim kampanyasının bu hizmetlere eklendiğini söyledi.
Kampanyadan nasıl yararlanılacak?
Başkan Çiftçi, indirimli araç alım sürecine ilişkin şu bilgileri paylaştı :
Esnaf ve sanatkârlar ihtiyaç duydukları araç modeli için BESO’ya başvuracak.
Oda ile sözleşme yapan üyeler, Ford Oğuzcan Yetkili Bayisi üzerinden indirimli araç siparişi verebilecek.
Araç alımlarında ödemeler peşin ve nakit yapılacak.
Kampanya kapsamındaki indirim oranları modele göre %16–%24 arasında değişiyor.
Detaylı bilgi almak isteyen esnafın, BESO hizmet binasına davet edildiğini belirten Çiftçi, adresin Turgut Özal Bulvarı, Dörtyol Kavşağı, Güney Plaza, Vakıfbank Üstü, Kat 5, No:13 olduğunu açıkladı.
Son olarak anlaşmanın esnafa hayırlı olmasını dileyen Başkan Çiftçi, esnaflara yönelik hizmetlerin artarak devam edeceğini söyledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BARO, “İNSAN HAKLARI İHLALLERİ SÜRÜYOR”
- 02Minik Sınıf Öğrencilerine Ağız ve Diş Sağlığı Tarama ve Eğitimi
- 03İHSAN TAŞ “EKRANDAKİ ŞİDDET GERÇEK HAYATA TAŞINIYOR”
- 04BATSO SPOR KULÜPLERİNİ İHYA ETTİ
- 05TERÖRSÜZ TÜRKİYE VURGUSUYLA ÖNEMLİ İSTİŞARE…
- 06KAPLAN, ''ESNAFIN YANINDA OLDUK''
- 07Yedi Hilal’in 8. Bölge Toplantısı Batman’da Gerçekleştirildi
- 08SAADET PARTİSİ’NDEN “ORTAK AKIL – GÜÇLÜ ŞEHİR” ÇALIŞTAYI
- 09YAŞAR KEMAL KENT PARKI’NDA ÇİMLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 10“ESNAF BU ODANIN YÜKÜ DEĞİL, ASIL SAHİBİDİR”
- 11BATMAN BELEDİYESİ 21 İŞ MAKİNESİ, 14 EKİP VE 185 PERSONEL İLE SABAHLADI
- 12BATMAN TURİZMİ 2026’YA GÜÇLÜ GİRİYOR : “HEDEFİMİZ REKOR BİR SEZON”
- 13AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 14PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 15BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER




Henüz Yorum yok