TEKSTİL FUARINA YOĞUN İLGİ
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, ekim ayında düzenlenecek olan fuar hakkında bilgi verdi.
15-20 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye ve hediyelik eşya fuarına yoğun bir talep olduğunu ifade eden Başkan Çiftçi “Geçen yıl ilki düzenlenen tekstil, giyim, ayakkabı, züccaciye, çeyiz ve hediyelik eşya fuarının bu yıl ikincisini gerçekleştirileceğiz.
15-20 Ekim tarihleri arasında 6 gün sürecek olan fuar, Kültür Mahallesi Avukat Zekeriya Aydın Caddesi Valilik önünde yapılacaktır. Geçen yıl hem esnafımız hem vatandaşlarımız hem de bizler çok memnun kaldık. Bu yıl daha yoğun katılım olduğunu standların çoğunun esnaflarımız tarafından alındığını görüyoruz. Bu sebeple daha verimli ve yüksek katılımlı bir fuar olacağını söyleyebiliriz. Bizler, fuarı organize eden Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak tüm esnaflarımıza çağrıda bulunuyoruz; kayıt yaptırmaları, taleplerini oluşturmaları ve kaç stant istediklerini bildirmeleri için esnaflarımızı odaya bekliyoruz. Geçen sene yer ayıramayan esnafımız üzülmüştü” dedi.
Fuarların şehir ekonomisine önemli katkılar sunduğunu vurgulayan Başkan Çiftçi “Bu tür etkinlikler hem esnafa hem vatandaşa hem de alışverişe canlılık katıyor. Kampanya ve indirimler için de önemli bir fırsat oluşturuyor. İnşallah bu yıl çok daha güzel ve verimli bir fuar olacak” şeklinde konuştu.
Son olarak “Geçen yıl fuara katılan esnafın bu yıl daha fazla stant talebinde bulunduğunu gördük” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 02TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE
- 03Batmanlı Başhekim görevinden istifa etti
- 04“BÜTÇE VAR, ADALET YOK”
- 05VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
- 0613. KADIN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 07ÇİFTÇİ “YENİ PROJELERİ TAMAMLAMAK İÇİN 4 YIL DAHA OYLARINIZA TALİBİM’”
- 08BELEDİYE, SON 3,5 YILDA 42 YENİ PARK KENTE KAZANDIRDI
- 09“56 YILDIR YÖNÜMÜZ TARİHSEL SORUMLULUK”
- 10ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
- 11BATMAN’DA ÜCRETSİZ KİTAP DÖNEMİ
- 12BESOB Başkanı Kaplan’dan KOSGEB İl Müdürü Fidan’a Ziyaret
- 13KÖRÜK MAHALLESİNE 24 DERSLİKLİ YENİ İLKOKUL
- 142025’te Kaldırım İşgallerine yönelik 2.374 İşyerine Denetim
- 15MÜSİAD’DAN GELECEK PERSPEKTİFİ




Henüz Yorum yok