Sporcu ve Antrenörlere Milli görev
Sporcu ve Antrenörlere Milli görev
Ankara ilinde 20-23 Eylül 2018 tarihinde yapılan U17 Open Turkey müsabakasında Batman’dan antrenör olarak Mizgin İlhan ve sporcu Nurşin Sevgin seçilerek görev aldı.
İlimizi ve Milli formayı başarıyla taşıyan antrenör ve sporcumuzun örnek davranışları ve elde ettikleri başarı örnek gösterildi. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Badminton İl Temsilcisi Mehmet Salih Yıldız; “Bizlere her türlü konuda maddi ve manevi olarak destek veren İl Müdürümüz Sayın Halil Eren’e, Badminton Federasyonumuza, antrenör ve tüm sporcularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Batman’da Badminton branşının hak ettiği yere gelmesi için alt yapıya önem veren İl Müdürümüze başarılarımızla ne kadar doğru bir iş yaptığını göstermenin ve Milli sporcu yetiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Batman’dan daha birçok Milli antrenör ve sporcu çıkacaktır. Çünkü güçlü ve uzun vadeli alt yapı çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.” diye konuştu.
“BU DAHA BAŞLANGIÇ”
Bunun daha bir başlangıç olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, uzun vadeli düşündüklerini ve alt yapının olmazsa olmazlarından olduğunu söyledi. İl Müdürü Eren, “Badmintonda alt yapıya, sporcuya, antrenöre ve velilerimizi teşvik ederek bölgesel, ulusal ve Milli takıma kadar yükselmeyi başardık. Bu bir ekip işidir. Hedefimiz Batman’dan birçok kategoride Milli sporcuların yetişmesini sağlamaktır. Onun için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01“EN GÜVENLİ YATIRIM LİMANI ALTIN”
- 02Cezaevlerinde yaşam koşulları tartışma yarattı
- 03KAPLAN, ''ESNAF İÇİN KALİFİYE ELEMAN YETİŞTİRECEĞİZ''
- 04SÖMESTR TATİLİNDE MİNİKLER TİYATRO İLE BULUŞACAK
- 05Nasıroğlu, Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nda Batman’ın Önceliklerini Masaya Yatırdı
- 06Mor Kiryakus Manastırı’nda Uygulamalı İnceleme
- 07TAYBET İNAN’IN FAİLLERİ BATMAN’DA SORULDU
- 08Modern Aile Mezarlığı defin işlemlerine açıldı
- 09Müdür Gümüş’ten OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu’na ziyaret
- 10ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 11Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 12Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 13Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 14“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor
- 15HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI




Henüz Yorum yok