
GENÇLİKTEN ÖĞRENCİLERE EBA ERİŞİM NOKTASI
Batman Gençlik Merkezi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk ve ortaöğretim kurumlarında derslerin online olarak verilmeye başlamasıyla birlikte, uzaktan eğitimde yeterli imkanı olmayan öğrenciler için Milli Eğitim Bakanlığı’nın Eğitim Bilişim Ağı’nı (EBA) hayata geçirdi.
BİNLERCE ÖĞRENCİ FAYDALANIYOR
Binlerce öğrencinin eğitim gördüğü ilimizde öğrencilerimizi mağdur etmemek adına 19 Mayıs, Beşevler, Yeşiltepe mahallerinde internet erişim hızında sorun yaşayan ve evde yeterli imkânları olmayan öğrenciler için sosyal mesafeli EBA hizmeti verilmeye devam ediyor.
ÖĞRENCİLER ÜCRETSİZ FAYDALANIYOR
EBA Destek Merkezinde öğrenciler, hafta içi 08.00-17.00 saatleri arasında bilgisayar ve internetten ücretsiz olarak faydalanabiliyor. İçerisinde son teknolojiyle donatılmış bilgisayarların bulunduğu merkezde toplam 15 bilgisayar ile öğrenciler, görevliler eşliğinde ders çalışma ve ödevlerini yapma imkânı buluyor. Bugüne kadar yaklaşık 300 öğrencimiz Eba erişim noktasından faydalandı.
MASKE, MESAFE VE TEMİZLİĞE DİKKAT EDİLİYOR
Öğrencilerin eğitime ulaşmasındaki her engeli kaldırma noktasında çalışmalarını yürüten Gençlik Merkezi, gençlerin yüreklerine dokunmaya devam ediyor. Öğrencilerin sağlığı da göz önünde bulundurularak sosyal mesafeye uygun bir şekilde hazırlanan sınıflarda dezenfektan ve maskeler de hazır bulunuyor. Öğrenciler en iyi şekilde ağırlanarak eğitimlerinden faydalanmaları sağlanıyor. Batman Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, EBA Eğitim Merkezinde personellerinde aralıksız öğrencilerin hizmetinde olduğunu söyledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07Murat Çiçek ile röportaj:
- 08 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 09ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01NASIROĞLU “TERÖRSÜZ TÜRKİYE’NİN YANSIMALARINI YAŞIYORUZ”
- 02BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MADDE BAĞIMLILIĞINA KARŞI STK ZİYARETLERİ
- 03UYUŞTURUCU SEVKİYATINA BÜYÜK DARBE
- 04BAYINDIR’DA KANALİZASYON SORUNU ÇÖZÜLDÜ
- 05BAŞKAN YILMAZ’DAN AMATÖR KULÜPLERE DESTEK ÇAĞRISI
- 06RUNKARA’DA PETROLSPOR RÜZGARI ESTİ
- 07ALTYAPI ÇALIŞMALARININ TAMAMLANDIĞI ALANLARDA YOĞUN MESAİ
- 08PETROLSPOR, LİGDE 7'DE 7 YAPTI
- 09SASON BALI 340 BİN LİRAYA SATILDI
- 10BATMAN’DA WİNN ALL GRUP GAYRİMENKUL HİZMETE GİRDİ
- 11VALİLİK KAVŞAĞINDA YENİ TRAFİK DÜZENİ
- 12“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
- 13Zabıta’dan SKT operasyonu!
- 14BATMAN’DA İLK KEZ NASA SPACE APPS CHALLENGE HACKATHONU DÜZENLENDİ
- 15İL BAŞKANI HÜSEYİN ŞANSİ “BATMAN’DAN GAZZE’NİN ÇOCUKLARINA SES OLUYORUZ”
Henüz Yorum yok