WUSHU Milli Takım Kamp Adresi Batman
Türkiye WUSHU Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu üyesi ve aynı zamanda WUSHU Doğu ve Güneydoğu Anadolu Genel Koordinatörü Abdulaziz Velioğlu Türkiye’de bir ilke imza atarak, sporda başarı çıtasını daha da yükseğe çıkarmak için uzun süreli kamp projesini hayata geçiriyor.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonrası onayı çıkan proje Batman’da gerçekleşecek. Bölgede sporda başarı çıtasını daha yukarıya taşıma çalışmalarının aralıksız devam edeceğini belirten Velioğlu 1 yıl süreli Milli Takım Kampının Batman’da gerçekleşecek olması Batman’ı sporda bir marka il haline getireceğine vurgu yaptı.
Uzun süreli milli takım kampı önemli hedeflerimizden biriydi diyen, Türkiye WUSHU Federasyonu Yüksek İstişare Kurulu üyesi Abdulaziz Velioğlu; “ Sporda marka olmuş ülkelerde milli takım kamp süreleri 7 ay ile 1yıl süreli olurken, ülkemizde bu süre genelde 1 ay gibi kısa bir zaman diliminde gerçekleşiyordu. Bizde ülkemizde de uzun süreli kamp için hayalimizdeki projemizi Bakanlık Genel Müdürlüğüne sunduk yapılan görüşmeler sonrası 1 yıl süreli olacak milli takım kampı projemiz kabul gördü. WUSHU Federasyonu olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlü ile yapılan görüşmeler sonrası Türkiye’de ilk kez 1 yıl süreli, Milli Takım Kampı düzenleme projesine onay alındı. Uzun süreli milli takım kampı için mali sponsor sorunu giderildikten sonra, ilk uzun süreli Milli Takım kampımız Batman ilinde gerçekleşecek. Türkiye’nin 81 ilinden gelecek olan sporcular Batman’da 1 yıl süreli çalışma kampına katılacaklar. Milli Takım Kampında Milli Antrenörler dışında, Çin’den antrenörler gelerek sporculara eğitim verecekler. Bu projemizin hayata geçirilmesinde ve Doğu Güneydoğu illerine pozitif ayrımcılık gösteren ve her zaman bize destek olan Türkiye WUSHU Federasyon İcra Kurulu Başkanı ve Dünya WUSHU Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Abdurrahman Akyüz’e, her türlü etkinliğimizin kamuoyuna ulaştırılmasında her zaman büyük desteğini gördüğümüz yerel basın kuruluşlarımıza ve desteğini bizden esirgemeyen Sayın Valimiz ve Vali Yardımcılarımıza teşekkür diyorum” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 04Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 05Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 06Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 07ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 08ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR
- 092.KUZEY ÇEVRE YOLU MARANGOZ VE MOBİLYACILAR SİTESİNDEN GEÇECEK
- 10MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
- 11MALİ MEVZUAT İÇİN İKİ ODA ARASINDA TEMAS
- 12850 ÇOCUĞA MONT VE BOT YARDIMI
- 13STK’lardan Necat Nasıroğlu Külliyesi İçin “Manevi Kimlik Korunsun” Çağrısı
- 14YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 15TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE




Henüz Yorum yok