Batman’da 'Müzeler Haftası' kutlandı
18-24 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Müzeler Haftası” etkinlikleri Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü fuayen salonunda yapılan etkinlikle kutlandı.
Programa; Vali Azmi Çelik, Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Emniyet Müdürü Necati Denizci, Kültür ve Turizm Müdür Mehmet İhsan Aslanlı, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl AFAD Müdürü Fevzi Bakır, İl Sağlık Müdürü İhsan Bodakçi ve bazı yöneticiler ile vatandaşlar katıldı.
Yapılan programın ardından Vali Azmi Çelik ve beraberindekiler, Müze Parkı dolaştı. Müze Müdürü Vehbi Yurt’tan bilgiler alan Vali Çelik, Müze Parkı dolaşan ve burada tarih hakkında bilgi alan öğrencilerle bir süre sohbet etti.
Programa katılan vatandaşlar ve öğrenciler ise Müzeyi dolaşarak tarihi eserler hakkında bilgi sahibi oldular.
Müze Müdürü Vehbi Yurt, Batman ve ilçelerindeki kazılarla ilgili yaptığı sunumda katılımcılara bilgiler aktardı.
Yaptıkları etkinlik hakkında açıklamada bulunan Müze Müdürü Vehbi Yurt, 18-24 Mayıs tarihleri arasında kutlanan “Müzeler Haftası” etkinlikleri kapsamında Batman müzesini vatandaşlara açtıklarını ve burada tarihi eserleri gördüklerini söyledi. Yurt, okullarda etkinlik haftası kapsamında öğrencilere geçmiş tarih ve tarihi eserler hakkında seminerler vereceklerini belirtti.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
- 02BATMAN’DA ÜCRETSİZ KİTAP DÖNEMİ
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan KOSGEB İl Müdürü Fidan’a Ziyaret
- 04KÖRÜK MAHALLESİNE 24 DERSLİKLİ YENİ İLKOKUL
- 052025’te Kaldırım İşgallerine yönelik 2.374 İşyerine Denetim
- 06MÜSİAD’DAN GELECEK PERSPEKTİFİ
- 07Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
- 08BATMAN SIFIR ATIKTA SINIR TANIMIYOR
- 09ENGELLİLER GÜNÜ İÇİN ORTAK FARKINDALIK ÇAĞRISI
- 10TIMOKLULAR’DAN MESİRE ALANI ÇALIŞMASI
- 11AMATÖR LİG C GRUBUNDA NEFES KESEN HAFTA
- 1232 NOKTADA 24 KM AYDINLATMA HATTI TAMAMLANDI
- 13HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
- 14METRUK YAPILAR YIKILDI, KENT DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
- 15Batman Vakfı, yeni dönemde ulusal hedefler ve iş birliklerine odaklandı




Henüz Yorum yok