Milletvekili Ekmen’den Işık’a destek
Milletvekili Ekmen’den Işık’a destek
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen'den Batman Belediye Başkan adayı Erdi Işık'a destek.
Memleketi Batman'da DEVA Partisinin seçim çalışmalarına katılan milletvekili Ekmen, DEVA Partisi Batman Belediye Başkan adayı Erdi Işık'a başarılar diledi ve imkan ölçüsünde çalışmalara katılacağını söyledi. Milletvekili Ekmen, “Adayımız Erdi Işık sokak sokak Batman’ı dinleyip eksiklikler tespit ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket edeceğinden kuşkumuz yok. Işık’ın bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet edeceğinden eminiz. Bizim adaylarımız, halk için çalışan üreten ve şehirlerini sahiplenen kişilerdir. Erdi kardeşimiz de bunlardan biridir. Onun memleketim Batman’a iyi hizmet edeceğine inancım tamdır. Erdi, 7’den 70’e bütün Batmanlı hemşerilerime hizmetin en iyisini götürecek bir anlayışla hizmet edecektir" dedi.
“GENÇ GELİŞİM MERKEZLERİ KURACAĞIZ”
Deva Partisi Belediye Başkan Adayı Erdi Işık ise, Batman'ın hak ettiği hizmeti DEVA’da göreceğini söyledi. "Afetlere karşı dirençli şehir kapsamında kurumsal paydaşlarımızın işbirliğinde başta deprem olmak üzere doğal afet koordinasyon masası oluşturacağız" diyen Işık, şu ifadeleri kullandı: "Yöresel kültürü, gastronomiyi ve doğayı tanıtan tematik festival ve etkinlikler düzenleyerek Batmanımızı hem dünyada hem de Türkiye’nin dört bir yanında tanıtacağız. Genç Gelişim Merkezleri kuracağız. Mahalle bazında içinde çalışma odaları, güvenli internet, kitap kafe, kültür-sanat faaliyetleri, kişisel gelişim alanlarının bulunduğu merkezler kuracağız. Genç Kart Projesini hayata geçirip gençlerimizin kültür, sanat, eğitim ve spora ulaşımını kolaylaştıracağız. OSB’lere gerekli fiziki ve dijital altyapı desteği sunarak, yatırım teşvik sistemini geliştireceğiz. Çiftçi Gelişim Merkezi açarak üretim için danışmalık ve teknik destek sağlayacağız. Üniversite okuyan dar gelirli genç kardeşlerimize burs imkanı sağlayacağız” diye konuştu.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 02PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 03BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 04ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 05Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 06Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı
- 07TPAO Mükerrem Tural Voleybol Finali Nefes Kesecek
- 08HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 09BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 10BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 11Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 12Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 13Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 14ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 15ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR




Henüz Yorum yok