7 AYDA 20 KM ÜZERİNDE BORU HATTI DÖŞENDİ
Batman Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri (BASKİ) Müdürlüğü, Nisan-Kasım 2020 aylarına ait verileri kamuoyuyla paylaştı.
Belediyemiz, kent genelinde yürüttüğü çalışmalarla içme suyu şebekesi, kanalizasyon ve yağmur suyu hatları döşemesi ile şehrin altyapısını baştan aşağı yenilenmeye devam ediyor. 7 aylık dönemde 10,7 kilometre uzunluğunda kanalizasyon hattı, 867 metre yağmur suyu hattı döşeyen BASKİ Müdürlüğü, aynı dönem içerisinde insan sağlığına zararlı kanserojen asbestli 8,5 kilometre uzunluğunda eski içme suyu boruları sökülerek yerine insan sağlığına uygun Polietilen PVC ve çelik borular döşeyerek, Batmanlı vatandaşların hizmetine sundu. Bu şekilde ekiplerimiz Nisan-Kasım ayları arasında toplamda 20,16 kilometre hat döşemiş oldu.
Valimiz Hulusi Şahin’in talimatları doğrultusunda 5 mahallenin altyapı hattının yenilenmesi işinin yanı sıra; BASKİ Müdürlüğü, Gültepe ana kolektör yapım işi, Kuyubaşı TOKİ içme suyu depo kademesi ve isale hattı su kayıplarının azaltılması projesi, Mevcut içme suyu depolarının kapasitesinin artırılması yeni depo yapım işi, Atıksu ve yağmursuyu sistemlerinin ayrıştırılması, ileri biyolojik atık su arıtma tesisi ve Gültepe Mahallesi kanalizasyon hattı yapım işini hayata geçirmeyi planlıyor.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10Ziver Özdemir ile Röportaj
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 13RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01OBJEKTİF GAZETESİ'NDEN BİK İSTANBUL'A ZİYARET
- 02ESNAF ODASI ÜYELERİNE VE AİLELERİNE SAĞLIK HİZMETLERİNDE YÜZDE 15 İNDİRİM
- 03Uluslararası Ekokırım Paneline Davet!..
- 04“ŞENAY AYBÜKE ÖĞRETMENİMİZİN ADI BATMAN’DA SONSUZA DEK YAŞAYACAKTIR”
- 05PETROL-İŞ'TEN TPAO UYGULAMALARINA TEPKİ
- 06OSB BÖLÜNMÜŞ YOLU İNCELENDİ
- 07BATMAN SİNEMANIN MERKEZİ OLUYOR
- 08KAVŞAKLAR LEDLİ SİNYALİZASYON DİREKLERİYLE MODERNLEŞTİRİLDİ
- 09BARIŞ ANNELERİ'NDEN RAHMİ KOÇ'A TEPKİ
- 10PETROLKENT’TE TEMİZLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
- 11Final Fest 5 Batman’da Coşkuyla Gerçekleşti
- 12ANKARA'DA BATMANLILAR BAVA'DA BULUŞTU
- 13Nasıroğlu : “Batman Güney Çevre yolu yarın trafiğe açılıyor”
- 14Malabadi Köprüsünde şenlik yapıldı
- 15BARAJ GÖLÜNDE ACI SON : 25 YAŞINDAKİ GENÇ BOĞULDU




Henüz Yorum yok