"ESNAFIN SORUNLARI ÇÖZÜM BEKLİYOR"
“Esnaf ve sanatkara destek olunmalı”
Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mehmet Salih Kaplan, Meclisin yeni yasama döneminde esnaf ve sanatkarların sorunlarının çözümüne öncelik verilmesini talep ettiklerini belirti.
.jpg)
BESOB Başkanı Kaplan, açıklamasında, esnaf ve sanatkarların gelinen noktada birçok sorunla karşı karşıya kaldığını dile getirerek, özelikle iş yeri kirası, yüksek vergiler, BAĞKUR primi, çalışanın SGK primi ve yüksek enerji maliyetleri gibi giderlerinin, esnafa ağır bir yük getirdiğini, aynı zamanda ulusal marketlerin uyguladıkları haksız rekabete de maruz kalan esnaf ve danatkarın zor durumda kaldığını belirtti.
TBMM yeni döneme girerken, esnaf ve sanatkarların durumunun yeni bir perspektif ile ele alınmasının, mevcut sorunları çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmaların yapılmasında öncelik verilmesin istediklerini dile getiren BESOB Başkan Kaplan, özelikle perakende ticaret yasasının yeniden düzenlenmesi, Sosyal Güvenlikte norm birliğinin sağlanması, tüm esnafın KOSGEP desteklerinden faydalandırılması, vergilerde indirimin yapılması ve esnafın biriken borçlarını ödeyebilmesi için uzun vadeli bir yapılandırma getirilerek esnaf ve sanatkara destek olunmasının gerektiğini söyledi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Güzellik Sektörü Sendika Çatısı Altında Güçleniyor
- 02Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 03ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 04YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 05ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 06ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 07YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 08BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 09Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 10ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 11SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 12EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 13BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 14ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 15BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR




Henüz Yorum yok