HIRSIZLIK OLAYLARI TEDİRGİN EDİYOR
Artan hırsızlık olayları vatandaşları tedirgin ediyor
Batman'ın Kozluk ilçesinde son zamanlarda artan hırsızlık olayları, vatandaşları tedirgin ediyor.
İlçede son günlerde yaşanan 5 farklı hırsızlık olayında, 150 bin TL değerinde altın ve kayda değer malzeme kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.
İslam Bey Mahallesi'nde Zozan Balku’nun evine giren hırsızlar buradan 50 bin TL değerindeki altınları çalarak kayıplara karıştı. Yine ilçenin Şemdinağa Mahallesi'nde oturan Suat Öztekin’in evine giren hırsızlar, buradan da 40 bin TL değerindeki altın ve eşyaları çaldı. Farklı bir hırsızlık olayında ise Yukarı Güneşli Mahallesi'nde ikamet eden Hatice Daş isimli bayanın bir bileziği ve 500 TL parası çalındı.
Hırsızlar, bunlarla da yetinmeyip yakın zamanda yeni yerlerine geçtikleri için terk edilen resmi kurumlara dadandı. Çarşı merkezinde bulunan eski Toplum Sağlığı Merkezi ve eski Adliye Lojmanı'na giren hırsızlar, buradan da değerli buldukları birçok eşyayı alarak kayıplara karıştı.
Artan hırsızlık olaylarının bir an öce önünün kesilmesi gerektiğini belirten ilçe sakinleri, söz konusu hırsızların yakalanması, kamuoyunun da bu noktada şeffaf bir şekilde bilgilendirilmesini istiyor.
Evine hırsız giren Suat Öztekin, "Ben evde değilken kimliği belirsiz kişi veya kişiler evime girip 40 bin TL değerindeki altın ve eşyalarımı çaldılar. Polis ekipleri gelip evimde incelemede bulundular. Mağduruz ve bu hırsızların bir an önce ortaya çıkarılmasını istiyoruz. Zira hırsızlık olayları aydınlatılamayınca vatandaşlar tedirgin olmaya başlıyor. Birkaç yerde daha hırsızlık olmuş diye duyduk." ifadelerini kullandı.
Kozluk İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucu Adliye Lojmanı'na giren bir hırsızı tespit edip gözaltına aldığı öğrenilirken, söz konusu hırsızlıkların uyuşturucu ve esrar gibi maddelere müptela olmuş şahıslar tarafından gerçekleştirildiği ihtimali üzerinde duruluyor.(İLKHA)
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 02BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 03BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 04BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 05BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 06CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 0718 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI
- 08“300 BİN VATANDAŞIMIZI İFTAR SOFRALARINDA BULUŞTURDUK”
- 09YETİM ÇOCUKLARA ANLAMLI DESTEK
- 10KIZILAY RAMAZAN BOYUNCA 3 BİN AİLEYE ULAŞTI
- 11BAYRAM NAMAZI SAATİ BELLİ OLDU
- 12MEZARLIKLARA EK SEFER KARARI
- 13EVLİLİK KREDİSİ ALAN ÇİFTLERE EĞİTİM DESTEĞİ
- 14OTELDE UYUŞTURUCU TİCARETİNE DARBE
- 15PEKDEMİR BATMAN’DA GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU




Henüz Yorum yok