RAUDİ’YE DESTEK ZİYARET
Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren ve ciddi ihracat hacmine sahip Raudi Mobilya Fabrikası’nda çıkan yangın büyük paniğe neden oldu.
Olay yerine hızla müdahale eden itfaiye ekiplerinin özverili çalışmaları sayesinde yangın kısa sürede söndürüldü. Can kaybının yaşanmaması en büyük teselli olurken, fabrikada ciddi maddi hasar meydana geldi.
AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ve yönetim kurulu üyeleri, yangının ardından fabrika binasında incelemelerde bulunarak Raudi Mobilya yetkilileriyle bir araya geldi. İl Başkanı Şansi, fabrikanın sahiplerine ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek, üretimin yeniden başlaması için destek olacaklarını ifade etti.
“RAUDİ MOBİLYA BATMAN İÇİN BİR DEĞERDİR”
İl Başkanı Şansi, yaptığı açıklamada “Raudi Mobilya, hem Batman ekonomisi hem de ülkemizin ihracat hedefleri için önemli bir değerdir. Bu üzücü olay hepimizi derinden etkiledi. Fabrikanın yeniden faaliyete geçmesi için üzerimize düşeni yapacağız. İpekyüz Ailesi’ne ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim böyle afetleri bir daha yaşatmasın” dedi.
Raudi Mobilya Fabrikası, özellikle mobilya sektöründe geniş ihracat ağıyla tanınıyor. Fabrikanın yeniden faaliyete geçmesi için çalışmaların hızla başlatılacağı belirtildi.

Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 05 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01AŞİRET DERNEKLERİNE BAYRAM ZİYARETİ
- 02KAN BAĞIŞI BİNLERCE HASTAYA UMUT OLDU
- 03BAYRAMIN GÖRÜNMEYEN YÜKÜ: 3 GÜNDE 1450 TON ÇÖP TOPLANDI
- 04Batman’da Trafik Kontrol Merkezi Kuruldu
- 05EKREM TÜZÜN ÖNDERLİĞİNDE BAYRAM ZİYARETLERİ
- 06BAYRAMDA ANLAMLI ZİYARETLER
- 07HEYELAN SONRASI YOLLAR HIZLA AÇILIYOR
- 08“SU KRİZİ KAPIDA, ACİL ÖNLEM ŞART”
- 09“BAYRAMLAR, BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN EN GÜÇLÜ SEMBOLÜDÜR”
- 10BAKAN ŞİMŞEK VE KAYA’DAN BATMAN TEŞKİLATINA EKONOMİ SUNUMU
- 11BELEDİYE, YOLDA OLAN VATANDAŞLARI MİSAFİR ETTİ
- 12BELEDİYE VEZNELERİ BAYRAMDA DA AÇIK OLACAK
- 13BELEDİYE BAYRAM TEMİZLİĞİNE ERKEN BAŞLADI
- 14CANALP: GÖNÜLLERE DOKUNMAYI İHMAL ETMEYELİM
- 1518 MART ÇANAKKALE ZAFERİ TÖRENLE KUTLANDI




Henüz Yorum yok