Güneşkekin ‘Ak Parti ile Batman ekonomisi şahlandı’
Güneşkekin ‘Ak Parti ile Batman ekonomisi şahlandı’
Dün akşam Asrın İş Adamları Derneği’nin (ASRİAD) düzenlediği iftara katılan AK Parti Batman Milletvekili adayı Murat Güneştekin iş dünyası ile ekonomi konusunu değerlendirdi.
Güneştekin iftar sonrası yaptığı konuşmada; “2002 yılında iktidara geldiğimizde Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde tek bir fabrika vardı. 500 dönüm büyüklüğünde olan organize sanayi bölgesini 3.400 dönüme çıkardık. Böylece OSB'deki fabrika sayısı 100'e ulaştı” dedi.
2002: 1 FABRİKA, 2018: 250 FABRİKA
Güneştekin ayrıca şunları ifade etti; “AK Parti öncesi dönemleri hatırlamak gerekiyor, Batman’da bir elin parmakları kadar bile fabrika yoktu, bugün fabrika sayısı 250-300’lere dayanmış durumda. Eski sistemin zorluklarına rağmen bu seviyeye gelen sanayi ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle çok daha ilerleyecektir. Yeni dönemde Batman’ı çok daha ileri noktalara taşıyacağız inşallah, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Batman daha önce sadece bir meslek yüksek okuluna sahipti, biz şehrimizi modern bir üniversite sahibi yaptık. Üniversite imkanlarını iş dünyasının hizmetine açtık, Teknokent’i kurulma aşamasına getirdik. İş dünyası ve üniversite arasında iş birliğini geliştirerek Batman’da yüksek teknolojik ürün üretilmesinin önünü açıyoruz. Ayrıca 2012 yılında hazırladığımız teşvik paketiyle Batman adeta bir tekstil kent özelliği kazandı. Merkezde, kırsalda, ilçelerde açılan tekstillerde, üretim tesisleri ile binlerce kişi istihdam ediliyor. Önümüzdeki dönemde buralarda çalışan kardeşlerimizin daha iyi imkanlara da kavuşmasını sağlayacağız.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok