YARDIMCI KAYNAK KİTAP DAĞITILDI
Öğrencilere yardımcı kaynak kitap dağıtılıyor
Raman Anadolu Lisesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere ücretsiz olarak gönderilen yardımcı kaynakları öğrencilere dağıttı.
Öğrencilerle bir süre sohbet eden Müdür Kurtaran, öğretmenlerle bir araya geldi. Müdür Kurtaran, “Eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından tüm eğitim kademelerinde (ilkokul, ortaokul ve lise) ve sınıf seviyelerindeki (2’den 12’ye kadar) öğrencilere yönelik hazırlanan ve basımı yapılan ücretsiz yardımcı kaynak ders kitapları öğrencilere dağıtılmaya devam ediyor. Bakanlığımız tarafından bu yıl ilimiz genelinde ilkokul ikinci sınıftan on ikinci sınıfa kadar eğitim gören tüm öğrencilere toplam ‘1 milyon 584 bin 599’ adet ‘Ders Kitabı’ gönderdi ve gönderilen tüm bu kitaplar öğrencilerimizin istifadesine sunuldu” diye konuştu.
“1 MİLYON 996 BİN YARDIMCI KİTAP DAĞITILDI”
Eğitimde fırsat eşitliği çerçevesinde geçen sene öğrencilerin sıralarına yardımcı kaynakları hazır bulundurmak için çalışmaların tamamlandığını ifade eden Kurtaran, “Bu yıl eğitim-öğretime başladığımız ilk gün yardımcı kaynaklar öğrencilerimizin sıralarında hazır bulundu. Millî Eğitim Bakanlığımız tarafında öğrencilerimize gönderilen ‘1 milyon 996 bin 720’ adet ‘Yardımcı Kaynak” kitabını öğrencilerimize ulaştırdık. Yardımcı kaynak kitapları Bakanlığımız tarafından sürekli basımı yapılarak öğrencilerimize ulaştırılmaya devam ediyor. Eğitim yılının ilk gününde ders kitapları ve yardımcı kaynak kitaplarını öğrencilerimizin sırasının üzerinde koyarak öğrencilere teslim etmiştik. Ücretsiz ders kitapları ve yardımcı kaynak kitaplarının yanı sıra yine ücretsiz olarak 9. ve 10. sınıf öğrencileri için ilimize gönderilen 209 bin 186 çalışma defteri de öğrencilere dağıttık.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATMAN SIFIR ATIKTA SINIR TANIMIYOR
- 02ENGELLİLER GÜNÜ İÇİN ORTAK FARKINDALIK ÇAĞRISI
- 03TIMOKLULAR’DAN MESİRE ALANI ÇALIŞMASI
- 04AMATÖR LİG C GRUBUNDA NEFES KESEN HAFTA
- 0532 NOKTADA 24 KM AYDINLATMA HATTI TAMAMLANDI
- 06HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
- 07METRUK YAPILAR YIKILDI, KENT DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
- 08Batman Vakfı, yeni dönemde ulusal hedefler ve iş birliklerine odaklandı
- 09İSVEÇ'TE BATMANLI YILDIZ'A ÖNEMLİ GÖREV
- 10ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NDE ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENECEK
- 11EĞİTİM-BİR-SEN BATMAN ŞUBESİ’NDEN 20. YIL VEFA BULUŞMASI
- 12REKOR VE ŞAMPİYONLUK RUKEN’İN
- 13OYMATAŞ OSB’DE ARSA TAHSİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI
- 14KAÇAKÇILIKLA MÜCADELEDE KARARLILIK SÜRÜYOR
- 15Şerzan Kurt Öykü Ödülleri 2025 sonuçları açıklandı




Henüz Yorum yok