Gazeteciler dernekleri birleşiyor
Gazeteciler dernekleri birleşiyor
Ercan Atay’ın Yeniden Başkanlığa seçildiği Batman Çalışan Gazeteciler Derneği 3. Olağan Kongresinde Çalışan Gazeteciler Derneği ile Mezopotamya Gazeteciler derneği birleşme kararı aldılar.
Batman Çalışan Gazeteciler Derneği, 3. Olağan Kongre nedeniyle seçime gitti. Recep Kavuş’un divan başkanlığı yaptığı seçimde 40 delege oy kullandı. Seçimde Gazeteci Ercan Atay, yeniden Dernek Başkanlığına seçildi. Gap Gazetesi Sahibi Mansur Obut, Haber Gazetesi Sahibi Ferhat Malgir, Demokrat Gazetesi Sahibi Nimet Dal, Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Şükrü Yıldırım, Batman Sonsöz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hatice Türkan ve Anadolu Ajansı Batman Temsilcisi Selman Tur, asil üyeler olarak yönetime girdi.
KONGREDEN BİRLEŞME KARARI ÇIKTI
Kongreye Mezopotamya Gazeteciler Derneği Başkanı M. Şah Ayaz katılırken, Kongre sırasında Batman Çalışan Gazeteciler Derneği ile Mezopotamya Gazeteciler Cemiyetinin birleşme kararı açıklandı. Tek çatı altında çalışma yürütme kararı aldıklarını belirten Mezopotamya Gazeteciler Derneği Başkanı M. Şah Ayaz “Sorunlarımızı daha güçlü bir sesle dile getirebilmek için birleşme kararını önemsiyoruz. Yönetimsel olarak birleşme müzakerelerinde bulunup, Batman’daki cemiyetleri bir çatı altında toplamayı düşünüyoruz.” dedi. Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Ercan Atay ‘da “Zor bir mesleği icra ediyoruz. Herkesin, kendini tüm yaşananlardan uzak tutmaya çalıştığı bir süreçte biz gazeteciler ise ateşten gömlek giyip, suya sabuna dokunmaya çalışıyoruz. Baskı altında tutuluyoruz. Ama bir olduğumuz sürece daha güçlü duruyoruz. Bu yüzden dernek çatısı altında olup, gücümüze güç katan tüm meslektaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 02ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 03SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 04EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 05BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 06ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 07BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 08Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 09OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 11M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 12AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 13CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 142 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 15Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu




Henüz Yorum yok