“Yaşam İçin Pedal Çevir” etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti
Yaşam Hastanesi tarafından geleneksel hale getirilen 4. “Yaşam İçin Pedal Çevir” bisiklet etkinliği, bu yıl da büyük bir coşku ve yoğun katılımla gerçekleştirildi.
5 Ekim Pazar günü Batman Park AVM önünde başlayan etkinliğe, her yaştan yüzlerce bisiklet sever katıldı. Etkinliğin açılışında konuşan Yaşam Hastanesi Başhekim Yardımcısı Hasan Çakır, bisiklet sürmenin sadece bir spor değil, aynı zamanda bir yaşam biçimi olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Bisiklet sürmek; hem kaslarımızı ve kalbimizi güçlendiriyor hem de stresimizi azaltıyor. Dahası, birlikte pedal çevirmek toplumsal dayanışmayı ve sağlıklı yaşam bilincini güçlendiriyor. Bugün burada bir araya gelişimiz, ‘hareketin sağlıkla, sağlığın da yaşamla bütünleştiğini’ hepimize yeniden hatırlatıyor.
Bisiklet, sadece bireysel sağlık için değil; çevremiz ve gelecek nesiller için de büyük bir katkıdır. Daha temiz bir hava ve trafiksiz bir şehir hayali, işte bu küçük ama anlamlı adımlarla gerçeğe dönüşür. Hepimizin pedalı, aslında daha sağlıklı bir gelecek için atılmış bir adımdır.” Şehrin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, Yaşam Hastanesi önünde son buldu. Katılımcılar, burada düzenlenen kokteyl ile günü keyifle tamamladı. Etkinlikte ayrıca Batman Bisiklet Topluluğu (BATBİT) adına konuşan Oğuzhan Demirhan, bisiklet kültürünün şehirde yaygınlaşmasının önemine değindi. Etkinliğe katkılarından dolayı BATBİT’e Yaşam Hastanesi tarafından plaket takdim edildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ENGELLİ AKTİF YAŞAM MERKEZİ’NDE ÖZEL ETKİNLİK DÜZENLENECEK
- 02EĞİTİM-BİR-SEN BATMAN ŞUBESİ’NDEN 20. YIL VEFA BULUŞMASI
- 03REKOR VE ŞAMPİYONLUK RUKEN’İN
- 04OYMATAŞ OSB’DE ARSA TAHSİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI
- 05KAÇAKÇILIKLA MÜCADELEDE KARARLILIK SÜRÜYOR
- 06Şerzan Kurt Öykü Ödülleri 2025 sonuçları açıklandı
- 07Uyanık, "Esnafın sorunları büyüyor, Oda Yönetiminde yenilenme zorunlu"
- 08TPAO BULVARI ÇEVRESİNDEKİ SU SIZINTISINA HIZLI MÜDAHALE
- 09Esnafa %24’e varan araç indirimi
- 10ÇOCUK HASTALARA FONKSİYONEL HASTA YATAĞI DESTEĞİ
- 11TEMİZLEME VE VİDANJÖR ARACI HİZMETE GİRDİ
- 12Hasankeyf’te unutulan lezzet “Nane Şileki” yeniden hayat buldu
- 13MAKİNE İKMAL 3,5 YILDA 23 BİNİ AŞKIN İŞLEM GERÇEKLEŞTİRDİ
- 14YAPAY ZEKÂ VE DRONLARLA KAÇAK ELEKTRİK AVI
- 15İL BAŞKANI YILMAZ’DAN ESNAF KREDİLERİ İÇİN ACİL ÇAĞRI




Henüz Yorum yok