GÜNEŞ "NEFES KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI"
GÜNEŞ "NEFES KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI"
Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş Nefes Kredisi ile ilgili yayınladığı açıklama da şu ifadeleri kullandı.
Üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde başlatılan Nefes Kredisi kampanyasını başlattık.
Bu kapsamda Denizbank, Kredi Garanti Fonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yapılan anlaşma gereğince,2020 yılı boyunca faiz ve anapara ödemesiz, 2021 yılında 12 ay eşit taksitle geri ödemeli 100 bin TL varan tutarlarda kredi başvurularını başlattık.
Brüt faiz oranı yıllık %7,5 olan 100 bin TL Nefes Kredisinin başvurusunda bulunmayı talep eden üyelerimizin Borsamıza başvuruda bulunmaları gerekmektedir.
Denizbank çalışanlarının da bu süreçte esnaf ve tüccarımıza sağlamış olduğu kolaylıktan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
İşletmelerimizin Nefes Kredisi’nden yararlanabilmeleri için Borsamızdan ‘Nefes Kredisi Başvurusu İçindir’ ibareli Faaliyet Belgesi almaları yeterlidir.
Başkan GÜNEŞ, açıklamasının devamında şunları söyledi.; “İçinde bulunduğumuz Covid-19 salgınına karşı her türlü tedbir alınırken yaşanan süreçte üyelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla Nefes Kredisi’ne destek veren TOBB Başkanı M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum. Ayrıca Nefes Kredisi’nden üyelerimizin faydalanması gerektiğini, kredinin düşük faizli ve ilk 6 ay ödemesiz olması işletmelerimizin rahatlaması açısından oldukça önemlidir”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
- 02BATMAN’DA ÜCRETSİZ KİTAP DÖNEMİ
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan KOSGEB İl Müdürü Fidan’a Ziyaret
- 04KÖRÜK MAHALLESİNE 24 DERSLİKLİ YENİ İLKOKUL
- 052025’te Kaldırım İşgallerine yönelik 2.374 İşyerine Denetim
- 06MÜSİAD’DAN GELECEK PERSPEKTİFİ
- 07Vali Canalp’ten Dünya Engelliler Günü mesajı
- 08BATMAN SIFIR ATIKTA SINIR TANIMIYOR
- 09ENGELLİLER GÜNÜ İÇİN ORTAK FARKINDALIK ÇAĞRISI
- 10TIMOKLULAR’DAN MESİRE ALANI ÇALIŞMASI
- 11AMATÖR LİG C GRUBUNDA NEFES KESEN HAFTA
- 1232 NOKTADA 24 KM AYDINLATMA HATTI TAMAMLANDI
- 13HASANKEYF MÜZESİ ZİYARETÇİLERİNİ BEKLİYOR
- 14METRUK YAPILAR YIKILDI, KENT DAHA GÜVENLİ HALE GELİYOR
- 15Batman Vakfı, yeni dönemde ulusal hedefler ve iş birliklerine odaklandı




Henüz Yorum yok