STK'lardan Ankara'daki Saldırıya Tepki
Ankara 'katliamına' tepkiler sürüyor
Ankara'da yaşanan terör olayı nedeniyle tepkilerini dile getiren Batmandaki sivil toplum kuruluşlarının yanı sıra Bölgedeki turizm ve otelciler de hem kaygılarını ve hem de tepkilerini dile getirdi.
Güneydoğu Anadolu Bölgesi Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği (GADOB) Başkanı Hüseyin Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, yaşam hakkına ve toplumsal barışa yönelik hiçbir saldırının kabul edilemez olduğunu belirtti.
Terör örgütlerinin emellerine ulaşamayacaklarını ifade eden Aslan, "Her vatandaşımızın teröre karşı tek yürek olması gerekiyor. Kimden gelirse gelsin, tüm terör örgütlerini de destekçilerini de kınıyoruz. Milli birlik ve bütünlüğümüze zarar vermeyecekler" ifadesini kullandı.
BİR TEPKİ DE ÖZGÜR-EĞİTİM-SEN'DEN GELDİ
Özgür-Eğitim-Sen İl Temsilcisi Mustafa Sevinçer, " Ankara'da yaşanan katliamı nefretle kınıyoruz" dedi.
Ankara'da yaşanan olayın vahşi bir terör saldırısının ötesine gitmediğini belirten Sevinçer, "Terörist saldırıda hayatlarını kaybedenlere Allah'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Ankara'nın göbeğinde tamamen sivil insanların yoğun olarak kullandıkları bir bölgede acımasızca bomba patlatmak vahşiliğin ötesinde bir şey olsa gerek. Bu tür terörist saldırılar karşısında herkes amasız-koşulsuz terörü ve şiddeti kınamalıdırlar. Terörizmin toplumsal yaşamı ele geçirmesine toplum olarak dirençle karşı durabilmeliyiz. Özgür Eğitim-sen olarak yaşanan bu acı olayın derin üzüntüsünü yaşamaktayız" şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok