VALİ SAHADAN AYRILMIYOR
“BATMAN'I BÜYÜKŞEHİRE HAZIRLIYORUZ”
Batman'a atandığı günden bu yana kent merkezi, ilçeler, köyler ve kırsaldaki ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.
Batman'a atandığı günden bu yana kent merkezi, ilçeler, köyler ve kırsaldaki ziyaretlerini aralıksız bir şekilde sürdüren Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, saha çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Hafta sonu tatilini sahada geçiren Vali Ekrem Canalp, Cumartesi ve Pazar günü 18 yatırımın açılışını gerçekleştirdi. Hafta sonunda yapılan açılışlara Vali Canalp'a Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Vali Yardımcıları, Belediye Başkan Yardımcıları, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
“BATMAN'I BÜYÜKŞEHİRE HAZIRLIYORUZ”
Hafta sonunda Gültepe, Çamlıtepe, Tılmerç, Çay, Petrol, Körük, Huzur ve Güneykent, mahallelerinde yapılan parkların yanı sıra Batman çayı kenarındaki İstiklal Parkının resmi açılını gerçekleştiren Batman Valisi Ekrem Canalp, yeşil alan ve parkların kentin akciğeri konumuna geldiğini ifade etti. Kanatlı Köyünde 232 dönüm alanda yeni kent mezarlığı temel atma töreninde konuşan Vali Canalp, “Batman'ı Büyükşehir'e hazırlıyoruz” dedi. Vali Canalp, ''Kentin geleceğini inşa etmek için bu adımlarla hedefimize gün geçtikçe yaklaşıyoruz. Önümüzdeki on yılların mezarlık ihtiyacını karşılayacak 232 dönümlük alanda cami, taziye evi, gasilhane gibi tesisler yer alacak'' diye konuştu. İftar programı için Hasankeyf ilçesine giden Vali Canalp, eşi Dr. Ayten Canalp ile birlikte İlçe Kaymakamlığının düzenlediği programda şehit ve gazi aileleri, vatandaşlar ile kamu görevlileriyle birlikte iftar açtı. Öte yandan Vali Canalp, programın ardından Batman Belediyesi tarafından Hasankeyf ilçesinde yapılan sokak aydınlatma çalışmalarını inceledi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01HABİZBİNİLİLERDEN COŞKULU BULUŞMA
- 02BAŞKAN ŞANSİ’DEN ESKİ HAL ESNAFINA ZİYARET
- 03BESOB Başkanı Kaplan’dan Mali Müşavirler Odası’na ziyaret
- 04Nitelikli dolandırıcılıktan 35 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı
- 05Çiftçi: “Esnafa kapılarımızı sonuna kadar açtık, devam etmeye hazırız”
- 06Mehmet Tekin Adaylığını Açıkladı
- 07ŞEHİRDE 4 GÜN SÜRECEK SÜRPRİZ UYGULAMA
- 08ÇÖP KONTEYNER SAYISI ARTIYOR
- 092.KUZEY ÇEVRE YOLU MARANGOZ VE MOBİLYACILAR SİTESİNDEN GEÇECEK
- 10MAVİ YEŞİL BATMAN’DA 2. ETAP BAŞLADI
- 11MALİ MEVZUAT İÇİN İKİ ODA ARASINDA TEMAS
- 12850 ÇOCUĞA MONT VE BOT YARDIMI
- 13STK’lardan Necat Nasıroğlu Külliyesi İçin “Manevi Kimlik Korunsun” Çağrısı
- 14YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 15TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE




Henüz Yorum yok