Öğrenciler spor aletleriyle stres atıyor
Batman merkezde 5 yıldır eğitime başlayan Zeynel Bey Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi proje okulu olarak eğitim-öğretim yılı başından beri Batman Zeynel Bey Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi olarak eğitim vermeye devam ediyor.
Batman Zeynel Bey Fen ve Sosyal Bilimler Proje Anadolu Erkek İmam Hatip Lisesi öğrencileri yoğun ders stresine girmemek için, okul yönetimi tarafından Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden temin ettikleri spor aletleriyle öğrenciler, stres atıyor.
Zeynel Bey Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Rehber Öğretmeni Fatih Ayebe yeni eğitim-öğretim yılı başından bu yana Fen ve Sosyal Bilimleri programının uygulandığı ve öğrencilerin yoğun çalışmalardan dolayı stres atabilmeleri için birçok sosyal faaliyetler yaptıklarını söyledi.
Ayebe, "Bu sene bizim okulumuz proje okulu seçildi. Proje okul olarak seçildiği için öğrencilerimizin birçok beklentileri var. Bunları yerine getirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Öğrencilerimizi daha mutlu etmek için daha verimli bir eğitim öğretim yılının devam edebilmesi için okulumuza Gençlik ve Spor Bakanlığının yardımıyla Batman'daki gençlik merkeziyle görüştük. Seyyar golf aletleri ve masa tenisi getirdik. Bu şekilde öğrencilerimizin sosyal ve kültürel faaliyetlerinin artırmaya çalıştık." dedi.
Bu şekildeki çalışmaları devam etmeye çalışacaklarını söyleyen Ayebe, "Okulumuz proje okulu olduğu için diğer okullardaki öğrencilere göre öğrencilerimize biraz daha alternatifler sunmamız gerekiyor. Öğrenciler ders çalışmaktan bunaldıklarını da düşünerek kendilerine birçok sosyal faaliyet düzenliyoruz. Bu şekilde öğrencilere streslerini atmalarını sağladık. Derslere olan moral ve motivasyonlarının yükselmesi için okulumuzda sportif faaliyetleri arttırmaya çalıştık. Öğlencilerimiz seyyar golf aletlerini gördüler ve oynadılar. Bu vesileyle öğrencilerimizin stres atmalarını ve derse karşı olan ilgi ve alakalarını artırmaya çalıştık." ifadelerini kullandı.
Zeynel Bey Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrenci Başkanı Mehmet Gündüz, öğrenci arkadaşlarına bu tür faaliyetleri artıracaklarının vaatlerinde bulunduklarından dolayı okul yönetimi tarafından böylesi bir çalışmanın olmasını istediklerini söyledi.
Öğrencilerden Hüseyin Kadir Acar ile Hüseyin Demir ise mini golf gibi sportif aletlerinin bazı öğrenci arkadaşlarının ilk defa gördüklerini ve oynama imkânı bulduklarını söylediler.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok