MÜSİAD BATMAN BURSA (GİK) TOPLANTISINDA
MÜSİAD BATMAN, 104. GİK TOPLANTISINDAYDI
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Bursa Şubesi’nin ev sahipliğinde 104. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı yapıldı. ‘Otomotiv Teknolojileri ve Yan Sanayiinde Yeşil Dönüşüm’ konulu 104. Genel idare kurulu toplantısına MÜSİAD Batman Başkanı Aladdin İraz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği Bursa Şubesi’nin ev sahipliğinde 104. Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı yapıldı. ‘Otomotiv Teknolojileri ve Yan Sanayiinde Yeşil Dönüşüm’ konulu 104. Genel idare kurulu toplantısına MÜSİAD Batman Başkanı Aladdin İraz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Şube Başkanı İraz, 104. Genel İdare Kurulu Toplantısında görüşülen güncel ekonomik gelişmelerin yanında Otomotiv Sektöründeki gelişmelerle ve Yeşil Dönüşüm ile ilgili fikirlerini paylaşarak sektörün geleceğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.
Başkan Aladdin İraz; “Dünya ticareti, yeni bir döneme hızlı bir giriş yapıyor. İçlerinde ülkemizin de bulunduğu gelişmiş ülkeler, enerjide petrol ve türevi ürünlerin kullanımını kademeli olarak sona erdirmek ve karbon salımını sıfır düzeyine indirmek için sanayide devrimsel bir “yeşil dönüşüm” başlattılar “Salınan zararlı gazların, aşırı betonlaşmanın, tarım alanlarının daralmasının, temiz su kaynaklarının azalmasının ve daha birçok çevresel problem, tüm dünyada olduğu gibi bizim de gündemimizdedir. Korumakla yükümlü olduğumuz bu güzel gezegenimizin kıymetini idrak ederek gelecek nesillere karşı borçlu olduğumuzu unutmamalıyız” dedi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 02TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE
- 03Batmanlı Başhekim görevinden istifa etti
- 04“BÜTÇE VAR, ADALET YOK”
- 05VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
- 0613. KADIN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 07ÇİFTÇİ “YENİ PROJELERİ TAMAMLAMAK İÇİN 4 YIL DAHA OYLARINIZA TALİBİM’”
- 08BELEDİYE, SON 3,5 YILDA 42 YENİ PARK KENTE KAZANDIRDI
- 09“56 YILDIR YÖNÜMÜZ TARİHSEL SORUMLULUK”
- 10ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
- 11BATMAN’DA ÜCRETSİZ KİTAP DÖNEMİ
- 12BESOB Başkanı Kaplan’dan KOSGEB İl Müdürü Fidan’a Ziyaret
- 13KÖRÜK MAHALLESİNE 24 DERSLİKLİ YENİ İLKOKUL
- 142025’te Kaldırım İşgallerine yönelik 2.374 İşyerine Denetim
- 15MÜSİAD’DAN GELECEK PERSPEKTİFİ




Henüz Yorum yok