"HEDEF GÖSTERİLDİM"
“Bana iftira attılar”
Geçtiğimiz haftalarda Petrolspor maçında HÜDA PAR adayı Serkan Ramanlı ile fotoğrafı yayımlandığı için partisi tarafından eleştiri konusu olan DEM Parti Batman eşbaşkan adayı Mehdi Öztüzün, sessizliğini bozarak sosyal medya hesabından eleştirilere görüntülü yanıt verdi.
ÖZTÜZÜN, SESSİZLİĞİNİ BOZDU…
Batman Petrolspor maçını izlediği tribünde yanına gelen HÜDA PAR Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı ile yan yana fotoğrafı çıkan DEM Eşbaşkan Adayı Mehdi Öztüzün, eleştirilerin odağındaydı. Youtube kanalı ve X’ten açıklamada bulunan Öztüzün,“Bugüne kadar herhangi bir açıklama yapmadım ama kamuoyunun ve halkımızın bir şeyleri bilmesi gerektiği için böyle bir açıklama yapma gereği duyuyorum. İl Eş Başkanlarının maça gideceğimden haberi vardı. Maçtan bir gün önce eşbaşkan adayımız Gülistan Sönük, kendisinin de maça gelmek istediğini söylemesi üzerine gençlerle konuşup ayarlayacağımı söyledim. Gençlerle konuşup ‘Gülistan Sönük gelmezse ben de gelmem dedim, orada bir birlik fotoğrafı vereceğiz’ dedikten sonra onlar da ikna oldu. Gülistan arkadaşımızı aradım telefonuma cevap vermedi hala da geri dönüş yapmadı. Maçı izlediğimiz esnada Serkan Ramanlı yanımıza geldi ve ben maçı izlerken böyle bir fotoğraf çekildi. Bundan sonra X platformunda benim hakkımda, benimle görüşülmeden bir şeyler paylaşıldı. İl yönetimi olayın nasıl geliştiğini bana sormadan, açıklama yapmama izin vermeden böyle bir açıklama yapıldı” dedi.
“KADIN VEYA EŞBAŞKANLIK SORUNUM YOK”
Dünya tarihinde kendi adayını hedef gösteren bir parti daha olmadığını belirten Öztüzün, sözlerini şöyle sürdürdü: “Aday adaylığım başvurusunu yaptıktan 5 gün sonra örgüt üyeliğinden ceza aldım. Sonraki süreçlerde farklı kesimlerde de hedef olacağımı biliyordum. Zaten bunun zor olacağını biliyordum. Batman’da birilerinin algı yarattığı gibi eşbaşkanlık sorunum veya kadın karşıtı değilim. Batman’da ön seçimde kaybeden ‘bazı siyasetçiler’ bana kutsal olan kadın özgürlük mücadelesine karşıymışım gibi bir iftira attılar. Amaç tamamen benim ön seçimi kazanmamdan kaynaklıydı. Kadın sorunu veya eş başkanlık sorunum yok. Bizim tek derdimiz temiz bir siyaset oluşturmak. 60 Yaşındayım ama ben 45 yıldır demokrasi ve eşitlik mücadelesinin içerisindeyim, benim resmi olarak aldığım görev ise 2 yıl 1 hafta. 2003 Yılında DEHAP ile yönetim kuruluna girdim. 2004 Yılında İl Başkanlığı yaptım sonrasında da görevden alındım. 2011 Yılında bir hafta İl Başkanlığı sonrası cezaevi süreci başladı. 45 Yıllık mücadelenin içerisinde resmiyeti problem etmeyen birinin statüyü ve resmiyeti problem edecek biri olmadığımı anlamışsınızdır.”
Etiketler : #HEDEF,#GÖSTERİLDİM,
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 02ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 03“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 04CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 05BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 06BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 07İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 08BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 09VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 10Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 11ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 12“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 13PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 14SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 15BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE




Henüz Yorum yok