“Ölüm yolunda can güvenliği tehdit altında”
Milletvekili Oduncu “Ölüm yolunda can güvenliği tehdit altında”
DEM Parti) Batman Milletvekili Zeynep Oduncu, Batman’da yaşanan trafik kazaları nedeniyle halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak anılan Batman-Beşiri karayolundaki kazaları önlemek için söz verilen çalışmaların hala tamamlanmamış olmasına tepki gösterdi.
Temmuz ayı içerisinde yaşanan ve dört kişinin yaşamını yitirdiği kazanın ardından yetkililer tarafından 6.5 kilometrelik karayolunda refüj ve aydınlatma çalışmalarına başlandığına dair açıklamalar yapıldığını anımsatan milletvekili Oduncu, aradan geçen bunca süreye rağmen karayolunun kazalara davetiye çıkarmaya devam ettiğine dikkat çekti.
ODUNCU, KARAYOLUNDA AÇIKLAMA YAPTI…
Sık sık ölümlü trafik kazalarının yaşandığı karayolunda incelemelerde bulunan milletvekili Oduncu, yetkililerin sorumluluklarını yerine getirmemesini sert bir dille eleştirdi. Yıllardır süregelen trafik kazalarına rağmen karayolunda gerekli düzenlemelerin yapılmadığını vurgulayan Oduncu, “Defalarca uyardık, çağrılar yaptık ama ne aydınlatma direkleri dikildi ne de yaya yolları oluşturuldu. Temmuz ayında yaşanan feci kazanın ardından çalışmaların başlayacağı ve bölgenin aydınlatılacağı söylenmişti. Ancak geçen bunca zamana rağmen karayolunda risklerin azaltılması ve trafik güvenliğinin sağlanması için gerekli çalışmalar tamamlanmadı. Bu ihmaller halkın can güvenliğini tehdit ediyor” diye konuştu. Milletvekili Oduncu, daha önce olduğu gibi bundan sonra da konunun takipçisi olacaklarının da altını çizdi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 02CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 0328 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 04Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı
- 05KADINA YÖNELİK ŞİDDETLE MÜCADELE TOPLANTISI
- 06Üniversitedeki kadro iptali Ankara gündeminde
- 07BİR DAMLA KAN, BİR ÖMÜR UMUT
- 08KARİYER GÜNLERİNDE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI
- 09ŞAH-MAR’DAN TİMOKLULAR DERNEĞİ’NE ZİYARET
- 10“BATMAN’IN YÜZYILLIK GELECEĞİNİ PLANLIYORUZ”
- 11CENAZE HİZMETLERİNDE KESİNTİSİZ DESTEK
- 12BAŞKAN ÇETİN “BATMAN’IN GELECEĞİNİ ORTAK AKILLA İNŞA EDECEĞİZ”
- 13BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 14İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 15BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ




Henüz Yorum yok