ÜNİVERSİTEDEN KIZILAY'A KAN BAĞIŞI
ÜNİVERSİTEDEN KIZILAY'A KAN BAĞIŞI
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, akademisyen ve öğrencileriyle beraber Kızılay'a kan bağışında bulundu.
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, akademisyen ve öğrencileriyle beraber Kızılay'a kan bağışında bulundu. BÜ Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, beraberindeki akademisyen ve öğrencileriyle, kan bağış kampanyasına destek vermek amacıyla Türk Kızılay'ının Batman Şubesi tarafından Atatürk Parkı önüne kurulan kan bağış noktasına gelerek kan verdi.
Batman İl Sağlık Müdürlüğü’nün kan bağışı çağrısından sonra harekete geçtiklerini ifade eden Rektör Demir, senatolarıyla, akademisyenleri ve öğrencileriyle birlikte kan bağışında bulunmaya geldiklerini dile getirdi. Rektör Demir, "İlimizdeki sosyal faaliyetleri çok destekliyoruz. Batman Üniversitesi olarak şehri ile bütünleşmiş bir üniversite olma yolunda yapmış olduğumuz faaliyetlerden bir diğeri de budur. Beşikten mezara kadar süren bu sürecin bir parçası olacağız. Batman Üniversitesi olarak Milli Eğitim Müdürlüğü personeli ve tüm öğretmenleriyle birlikte gelip burada kan vermeye davet etmek istiyoruz. Bu şekilde azalan kan stoklarının da tekrardan artıp yerine gelmesine bir katkı sunma amacındayız” dedi.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Batman’ın Tepkisi Geri Adım Attırdı: Amedspor Özür Diledi!
- 02ÇETSOS KURUYEMİŞ’TEN 4. ŞUBE ATAĞI
- 03YAZLA BİRLİKTE ÇİÇEKLERE İLGİ ARTTI
- 04ÜSTYAPI ÇALIŞMALARI YAĞIŞA RAĞMEN SÜRÜYOR
- 05ÇOK SAYIDA RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
- 06YAPICIOĞLU’NDAN “SUMUD FİLOSU” ÇAĞRISI
- 07BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 08Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 09ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 10SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 11EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 12BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 13ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 14BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 15Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti




Henüz Yorum yok