Rektör Durmuş ‘İnfial yaratılmak isteniyor’
Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, art niyetli insanların gündeme getirdiği suni bir gündem ile bölgede infial yaratacak şeyler yapılmak isteniyor. Tam da FETÖ taktiğiyle bunu uyguluyorlar” şeklinde konuştu.
Son günlerde kendisi hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili açıklama yapan Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş “Bizim Üniversitemizde tesettürle ilgili en ufak bir kaygı yok, en ufak bir tedirginlik yok, Batman Üniversitesi huzur üniversitesidir. Bunu kamuoyuna duyurmak istiyorum. Kesinlikle gündemimizde böyle bir konu yok, bu art niyetli insanların gündeme getirdiği suni bir gündemdir. Bir yerden tetiğe basılmış, hak etmediğimiz suni bir gündem oluşturulmuştur. Batman bunu hak etmiyor. Üniversitemiz bunu hak etmiyor. Batman bunu hak etmediği gibi, bölgemiz de bunu hak etmiyor. Bölgede infial yaratacak bir şeyler yapılmak isteniyor. Bu bölgenin bu konulara hassasiyeti bilindiği için, sanki böyle bir şey varmış infiali yapılmak isteniyor. Bugüne kadar kılık kıyafet ile ilgili en ufak bir söylemimiz olmamışken, bu günden sonra neden olsun? Çok şükür öğrencilerimiz arasında hiçbir problem bulunmamaktadır” şeklinde konuştu.
KURDUKLARI TEZGAH TERS DÖNECEK
Rektör açıklamanın devamında “ 11 aylık Rektörlüğüm boyunca öğrencilerimizin kıyafetlerinden tutunda yemeğine kadar her türlü desteği sağlıyoruz. Öğrencilerimizin huzurları ve mutlulukları için azami gayret gösteriyoruz Öğrencilerimizin mutsuz olduğu konular varsa ve onları düzletmezsek, o zaman bize her türlü eleştiriyi yapsınlar. Eğitimin kalitesini yükseltmiyorsak o zaman bizi eleştirsinler. Öğrencilerimizle ilgili sosyal, kültürel etkinliklerimiz yoksa bizi eleştirsinler. Ama öyle olmayan bir şeyleri, suni gündem yaratarak ülkemizi germek istiyorlar. Şimdi bütün ulusal basında yanlış haberler Rektör böyle bir bildiri yaptı, var mı böyle bir bildiri yok. İslami İlimler Fakültesi Dekanının yazmış olduğu bir yazıya cevabi bir yazı var. Dekanın yazdığı yazı da yok basında. Büyük bir tezgahın içerisindeyiz. Yaradanım büyüktür, kurdukları tezgahı İnşallah tersine çevirir.”
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BİR ZEHİR TACİRİ DAHA YAKALANDI
- 02İLUH DERESİ’NDE KAPSAMLI TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 03BEL VE BOYUN FITIĞINDA AMELİYATSIZ VE KAPALI TEDAVİ DÖNEMİ
- 04VALİ CANALP, KOORDİNASYON TOPLANTISINA KATILDI
- 05Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Kaya’dan sezon sonu değerlendirmesi
- 06ADLİYE ÖNÜNDE ''ADALET'' ÇAĞRISI''
- 07“KÖYLERİMİZİN HER İHTİYACI BİZİM SORUMLULUĞUMUZDUR”
- 08PETROLCITY AVM’DEN 2 OTOMOBİL KAMPANYASI BAŞLADI
- 09SAADET’TEN EĞİTİM HAMLESİ
- 10BATMAN CEZAEVİ’NDEKİ ŞÜPHELİ ÖLÜMLER MECLİS GÜNDEMİNDE
- 11Şehir İçi Trafikte Süper Mario Oyunu
- 12TPAO PETROLSPOR’DAN NAMAĞLUP ŞAMPİYONLUK
- 13BATMAN’DA “BARIŞ SÜRECİ” PANELİ
- 14NOBEL HOME HİZMETE AÇILDI
- 15127 MİLYONLUK BAHİS AĞI ÇÖKERTİLDİ




Henüz Yorum yok