BATMAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ HASTANESİ YÜKSELİYOR
Batman Üniversitesinin sağlık alanındaki önemli projelerinden biri olan Diş Hekimliği Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nin kaba inşaatının kısa bir sürede tamamlanması sonrasında silüeti ortaya çıktı.
15 Kasım 2024 tarihinde gerçekleştirilen beton dökme ve çivi çakma töreniyle temeli atılan hastane 4 bin metrekarelik bina alanı üzerinde yükselmeye devam ediyor.
2026 YILI SONUNDA HİZMETE AÇILMASI HEDEFLENİYOR
Şehir Stadı ve 500 yataklı Devlet Hastanesi inşaatının hemen yanında yer alan kampüs alanında kurulan hastane, Batman Üniversitesi’ne tahsis edilen 26 bin metrekarelik alanın 15 bin metrekaresine inşa ediliyor. Fakülteye ait kapalı oturum alanı ise 4.050 metrekare olarak planlandı. Şu ana kadar temel, bodrum, zemin kat ve üç katın kaba inşaatının tamamlandığı bildirildi. Çevre düzenlemesi ve altyapı çalışmaları da inşaatla eş zamanlı olarak devam ediyor. Mevcut ilerlemeye göre hastanenin inşaatı, iç donanımı ve malzeme temini 2026 yılının sonuna kadar tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor. Modern ve estetik mimarisiyle dikkat çeken hastane projesi, bölgedeki vatandaşların ileri düzey ağız ve diş sağlığı hizmetlerine daha kolay erişebilmesini amaçlıyor. Hastane tamamlandığında; 84 ünit, 7 laboratuvar, 4 derslik, 70 ofis,189 kişilik konferans salonu, 169 araçlık otopark gibi donanımlarla Batman’a hizmet verecek.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01YÖRESEL LEZZETLER KAPANIŞ PROGRAMI YAPILDI
- 02TEKSTİLDE KRİZ DERİNLEŞİYOR, GENÇ İSTİHDAMI TEHLİKEDE
- 03Batmanlı Başhekim görevinden istifa etti
- 04“BÜTÇE VAR, ADALET YOK”
- 05VALİ CANALP “BATMAN’DA SUÇ AZALIYOR, GÜVEN ARTIYOR”
- 0613. KADIN BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 07ÇİFTÇİ “YENİ PROJELERİ TAMAMLAMAK İÇİN 4 YIL DAHA OYLARINIZA TALİBİM’”
- 08BELEDİYE, SON 3,5 YILDA 42 YENİ PARK KENTE KAZANDIRDI
- 09“56 YILDIR YÖNÜMÜZ TARİHSEL SORUMLULUK”
- 10ŞAHİN: ENGELLİ KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ
- 11BATMAN’DA ÜCRETSİZ KİTAP DÖNEMİ
- 12BESOB Başkanı Kaplan’dan KOSGEB İl Müdürü Fidan’a Ziyaret
- 13KÖRÜK MAHALLESİNE 24 DERSLİKLİ YENİ İLKOKUL
- 142025’te Kaldırım İşgallerine yönelik 2.374 İşyerine Denetim
- 15MÜSİAD’DAN GELECEK PERSPEKTİFİ




Henüz Yorum yok