'Halk Oylaması Türkiye için hayati önem taşıyor'
16 Nisan’da gerçekleştirilecek Halk Oylaması için AK Parti’de çalışmalar sürüyor. Halk Oylaması çalışmaları kapsamında AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar Eski Tekel binasında bulunan tekstil kenti ziyaret etti. Ayrıca 14 ekipten oluşan 140 partili ile Merkez Çamlıca mahallesinde ev ev gezerek ‘EVET’ destek istediler. Ziyarette Merkez İlçe Başkanı Av. Kenan Özoğul, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda parti üyesi katıldı.
6 Nisan Referandumunun bir parti seçimi olmadığını, güçlü Türkiye için bir milat olacağını belirten, Başkan Uçar, “Eğer güçlü bir Türkiye istiyorsak, bölgesinde söz sahibi bir ülke istiyorsak, geleceğimizi, çocuklarımızın geleceğini garanti altına almak istiyorsak, istikrar istiyorsak 16 Nisan’da oyumuzu EVET’ ten yana kullanmamız gerekiyor. Batman’lı Hemşerilerimizin sağduyusuna güveniyor, sandıkta güçlü Türkiye yönünde oy kullanacaklarına inanıyorum” dedi.
Hızlı karar almak için sistem değişikliğinin gerekliliğine değinen Ak Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, “16 Nisan’da önümüze tekrar bir sandık geliyor. Tabi bu çok önemli bir Halk Oylaması, çok önemli bir adım. Bir sistem değişiyor. Yıllar önce değişmesi gereken bu sistemi inşallah 16 Nisan’da hepimizin desteğiyle gerçekleştireceğiz. Gelişen dünya ülkelerine bakıldığında hepsinin başkanlık veya yarı başkanlık sistemiyle çalışmalarını hızlı bir şekilde yaptıklarını görüyoruz. 16 Nisan’da yapılacak Halk Oylamasının önemine dikkat çeken Uçar, “Bu bir genel veya bir yerel seçim değil, burada milletvekili ve belediye başkanı seçmeyeceğiz. Ülkemizin daha ileriye gidebilmesi için, daha iyi yönetilebilmesi için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi oylanacak bir halk oylamasıdır” diye konuştu.
‘GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN EVET DİYELİM’
Güçlü bir Türkiye için tüm halk Oylaması çalışmalarında destek verilmesini isteyen AK Parti Batman İl Başkanı Diyaettin Uçar, “Halk oylaması, Türkiye için hayati önem taşıyor. Bu halk oylamasıyla Türkiye güçlenecektir. Ak Parti Batman Teşkilatının tüm üyeleriyle bugüne kadar memleketin gelişmesi ve huzuru için çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. Şunu tüm Batman halkının bilmesini istiyoruz ki bizler memleketimiz için varız. 16 Nisan’da yapılacak halk oylamasında sizlerin desteği ile daha güçlü bir Türkiye’nin kapsını sonuna kadar aralayacağız” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 02Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 03ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 04SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 05EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 06BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 07ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 08BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 09Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 10OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 12M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 13AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 14CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 152 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI




Henüz Yorum yok