BENEK'İN
BEDİRHAN BENEK'İN "AH LE CANE" ŞARKISI REKORA KOŞUYOR
Bedirhan Benek’in “Ah Le Cane” şarkısı dijital platformlarda yayınlandığı andan itibaren hızlı bir şekilde tıklanmaya başlandı. Şarkı dinlenme sıralamalarında hızla zirveye doğru ilrlemeye başladı.

Bir ayağı Almanya’da, bir ayağı Türkiye’de olan gurbetçi sanatçı Bedirhan Benek’in seslendirdiği “ AH LE CANE” şaskısı milyonlarca müzikseverlerin dilinde. Beğeni ile dinlenen şarkısı ile sanatçı Benek, müzik piyasasındaki yerini daha üst kademelere yükseltmeyi başardı.
Usta sanatçı Bedirhan Benek en son çıkardığı “AH LE CANE” şarkısına çektiği klip dijital platformlatda izlenme rekorları kırdı. Ah Le Cane şarkısı müzikseverler tarafından beğenildi ve sosyal medyada hızlı bir şekilde paylaşılarak milyonlara ulaştı.
Sanatçı Bedirhan Benek dijital platformlarda “Ah Le Cane” şarkısının yayınlanmasıın ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.
Benek “Şarkımız yayınlandıktan sonra müziseverler büyük bir hayranlıkla dinleyerek paylaşmaya başladı. Sevdiklerim ve sevenlerim bu şarkıya sahip çıkarak, beklediğimin üstünde bir performansla desteklerini esirgemeyerek katkı sundular. “Ah le cane” şarkısını hem beğenerek dinlediklerini ifade ettiler hemde sosyal medya platformlarında beğenerek paylaştılar. Tüm sevenlerime çok teşekkür ediyorum.”
Benek açıklamasının devamında “Söz yazmak, bestelemek, çalmak, söylemek notaya almak, aranjesi
alt yapıları, Mıxi okumaları için ayrı ayrı emek sarf ediliyor. Bir eser büyük bir emek ve özverili çalışma neticesinde ortaya çıkıyor. Bu nedenle sevdiklerim ve sevenlerim desteklerini esirgemesinler. AH LE CANE şarkımızı halkımız, milletimiz çok sevdi. Müzik severlerimiz sevdi, önemli olan dinleyicimizin sevmesidir. Halk severse herşey güzel oluyor. Değerli halkımız AH LE CANE şarkımı çok sevdi, çok sevdiği için kısa bir zaman diliminde şarkımız milyonlara ulaştı” diye konuştu.
Bedirhan Benek “Yusuf Yusuf “adlı filimde “ Çeteleş “ adlı şarkısı ile ünlenmişti. (Haber Merkezi)

Etiketler : #BENEK'İN,
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 02ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 03SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 04EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 05BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 06ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 07BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 08Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 09OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 11M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 12AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 13CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 142 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 15Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu




Henüz Yorum yok