“GÜÇLÜ BİR KADROYLA SAHAYA HAZIRLIYORUZ”
“GÜÇLÜ BİR KADROYLA SAHAYA HAZIRLIYORUZ”
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, çeşitli temaslarda bulunmak üzere MKYK Üyesi ve Doğu-Güneydoğu Bölge Sorumlusu Recep Er ile Diyarbakır İl Başkanı Mesut Nur’un da katılımıyla Batman’a geldi. Bulut, parti teşkilatıyla bir araya gelerek basın toplantısı düzenledi.

BBP Batman İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Uğur Bulut, partisinin 2025 yılı için teşkilat çalışmalarını hızlandırdığını belirtti. Bulut “Büyük Birlik Partisi olarak, teşkilatlarımızı kongre sürecine hazırlamak, sahada daha güçlü bir ekip oluşturmak ve milletimizin özlediği Büyük Birlik Kervanı’nı daha etkin bir şekilde hizmete sunmak amacıyla ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
ASGARİ ÜCRET AÇIKLAMASI
Ekonomik gelişmelere de değinen Bulut, asgari ücrete yapılan %30’luk zammın yetersiz olduğunu belirterek “Hayat pahalılığının giderek arttığı bir süreçte, 12 milyondan fazla asgari ücretli vatandaşımızın ihtiyaçlarını karşılamaya yetmeyen bir zam yapıldı. Vatandaşımızın alım gücü artırılmalı” ifadelerini kullandı.
GAZZE’YE DESTEK MESAJI
Konuşmasında Filistin’de yaşanan insanlık dramına da dikkat çeken BBP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, “Gazze’de kadın, çocuk, yaşlı demeden hastanelere, okullara ve ambulans konvoylarına yönelik saldırılar devam ediyor. Bugün bu saldırıları gerçekleştirenler, Gazze’nin boşaltılmasını talep ediyor. ABD’de seçim süreciyle birlikte Trump’ın, Filistinlilerin Ürdün ve çevre ülkelere yerleştirilmesi gerektiğini söylemesi, İslam ülkelerine meydan okuma niteliğindedir. Buradan, Filistinli kardeşlerimize dualarımızla destek olmaya devam edeceğimizi vurgulamak istiyorum” dedi.
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 02Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 03ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 04SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 05EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 06BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 07ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 08BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 09Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 10OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 12M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 13AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 14CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 152 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI




Henüz Yorum yok