PARK AYDINLATMA SİSTEMLERİ GENEL BAKIMDAN GEÇİYOR
Batman Belediyesi, ortak kullanım alanlarını daha işlevsel, güvenli ve estetik hale getirmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen kapsamlı bakım programı kapsamında kent genelindeki parklar, yeşil alanlar ve dekoratif aydınlatma sistemleri tek tek elden geçiriliyor. Ekipler, sorumluluk bölgelerinde günlük kontrol gerçekleştirerek arızalı noktalara hızlı şekilde müdahale ediyor.
Parklarda yer alan süs havuzları, aydınlatma direkleri ve elektrik panoları genel bakıma alınırken; arızalı lamba ve LED sistemleri yenileniyor. Bu çalışmalar sayesinde vatandaşlar akşam saatlerinde park ve yeşil alanları daha güvenli ve konforlu şekilde kullanabiliyor.
Bakım faaliyetleri parklarla sınırlı kalmıyor. Kent estetiğine katkı sunan önemli noktalar da yenilenen sistemlerle daha görünür hale getiriliyor.
Bu kapsamda; Petrol Temalı Anıt, Esentepe Şelalesi, Ay Yıldızlı Dekoratif Aydınlatma, Batman-Diyarbakır Karayolu giriş tagı, DSİ sulama kanalı kenarındaki aydınlatma hatları, modern ve enerji tasarruflu sistemlerle yenilendi.
Park ve Bahçeler Müdürlüğü, planlı malzeme kullanımıyla hizmet kalitesini yükseltirken kamu kaynaklarının verimli değerlendirilmesini sağlıyor. Bazı vatandaşların verdiği zararlar ile doğal etkenler nedeniyle oluşan arızalar için bugüne kadar 2 bin 500’ün üzerinde bakım ve onarım işlemi gerçekleştirildi.
Batmanlılar ise yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek yenilenen park ve yeşil alanların kente akşam saatlerinde daha canlı bir görünüm kazandırdığını belirtiyor.
Sürdürülen düzenli bakım çalışmalarıyla Batman, geceleri de güvenli ve estetik bir şehir kimliği sergiliyor.
.jpg)

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 02ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 03BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 04Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 05OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 09CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 102 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 11Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 12İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 13BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 14VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 15GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ




Henüz Yorum yok