Batman İŞKUR’dan bin 200 kişiye iş
İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz TYP alımları ile ilgi açıklama yaparak, bin 200 personel istihdam edeceklerini ve alımların kura ile yapılacağını belirtti.
Eviz, belediye 600, müftülük 200, Orman İşletme Müdürlüğü ve Üniversite 50, İl Özel İdaresi, AFAD, Göç İdaresi, KOSGEB, Gençlik Merkezi 80, Hasankeyf Kaymakamlığı 20, Hasankeyf Belediyesi 230, İl Kültür Müdürlüğü 30 kişi olmak üzere toplamda bin 200 personel istihdam edeceklerini ifade etti.
Alımların kura ile yapılacağını aktaran Eviz, “Bilindiği üzere İŞKUR İl Müdürlüğümüz tarafından her yıl Toplum Yararına Programlar ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştırılmak üzere geçici süreli işçi alımı yapılmaktadır. Bu yıl bin 200 kişilik bir kontenjan belirlendi, belirlenen bu kontejanlara başvurmak isteyen vatandaşlarımızın 21.05.2018-25.05.2018 tarihleri arasında www.iskur.gov.tr elektronik adresimizden veya İŞKUR Hizmet Binamıza gelerek başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Başvuru süresi tamamlandıktan sonra başvuranların sosyal durum incelemesi ve güvenlik soruşturması yapılarak, uygun kişiler arasından kontenjanların yüzde 100’ü noter tarafından basın huzurunda çekilecektir.” diye konuştu.
“Güvenlik tedbirleri nedeniyle kuralar toplum karşısında çekilmeyecek”
Program açılmayan ilçeler için ayrıca bir çalışma yürütüldüğünü vurgulayan Eviz, “Bu itibarla İŞKUR TYP projelerine başvuran tüm vatandaşlarımız, rahat olsun. Bu süreçte hiçbir haber ve iddialara inanmasın, dolandırıcılara itibar etmesin. Çünkü noter marifetiyle hukuk, adalet ve eşitlik ilkelerine riayet edilerek kuralar çekilecek ve şeffaf bir şekilde basın huzurunda yapılacaktır. Güvenlik tedbirleri nedeniyle ‘toplum karşısında kuralar’ çekilmeyecektir. Basın huzurunda çekilecektir.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP, YETİM ÇOCUKLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 02KEŞFET VE PARLA PROJESİ DEVAM EDİYOR
- 038 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, Mücadele, Birlik ve Dayanışmayı Yükseltelim!
- 04BATMANDA 25 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI
- 05BATMAN NEVROZU 22 MART’TA YAPILACAK
- 06HASANKEYF YOLUNA YENİ AĞAÇLAR DİKİLİYOR
- 07MEYVE FİDANI DİKİM SEZONU BAŞLADI
- 08KENT GENELİNDE İLAÇLAMA
- 09HER GÜN 2 BİN 542 KİŞİYE SICAK YEMEK
- 10BİR ÜNİTE KAN, BİRÇOK HAYAT
- 11BATMAN ENGELLİLER ADANA DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR
- 12CANALP, KOZLUK’TA VATANDAŞLARLA İFTARDA BULUŞTU
- 13KADINLAR TEZHİP SANATINI ÖĞRENİYOR
- 14EKMEN’DEN PAHALI UÇAK BİLETLERİ İÇİN REKABET KURUMU’NA BAŞVURU
- 15BATMAN’DA TOPLU ULAŞIMA YENİ GÜÇ




Henüz Yorum yok