"SİLAH ÇÖZÜM GETİRMEDİ
'SİYASET YAPMAMIZDAN RAHATSIZ OLUYORLAR'
Kültür mahallesinde HÜDA PAR’ın gerçekleştirdiği seçim mitingine katılan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Silah, şiddet, çözüm getirmedi. Bundan sonra da getirmeyecek” dedi.
“KÜRT GENÇLERİNİ YEDİRMEYİZ”
Kültür mahallesindeki Kültür Camii yanında gerçekleştirilen mitingde vatandaşlara seslenen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, birilerinin Kürt halkına siyaset olarak gösterdiği şey Türk soluna hizmetten başka bir şey olmadığını belirtti. Kürtleri birbirine düşmanlaştıran siyasetin fayda getirmeyeceğini belirten Yapıcıoğlu, “Marjinal Türk soluna hizmet edenlere Kürt gençlerini yedirmeyiz. Türkiye’deki en yakıcı meselelerden biri ve yeni yüzyılda mutlaka çözülmesi gereken meselelerden biri de Kürt meselesidir. Toplumsal huzurun sağlanması iç barışın temini ve kardeşliğin tesisi için mutlaka meselenin adalet temelinde çözülmesi gerekiyor. Silah, şiddet, çözüm getirmedi. Bundan sonra da getirmeyecek. Adaletle çözümün adresi Hüda-Par’dır” dedi.
“TİLKİLERİN DÖNEMİ GEÇTİ”
Kimsenin kardeşliklerini bozamayacağını belirten HÜDA PAR Batman Belediye Başkanı adayı Serkan Ramanlı, “Kimse birbirimize olan sevgimizi baltalamayacak, kimse birliğimizi yok edemeyecek. Arslanlar kalkmış bugün meydandadırlar. Tilkilerin dönemi geçti, tilkilerin dönemi bitti. 31 Martta inşallah hayattan tat alacağız, kardeşliğimizden tat alacağız, birlikteliğimizden tat alacağız. Biz irademizi elimize alacağız. Biz ne Ankara’nın kayyımından, ne de Kandilin kayyımından razıyız. Biz irademizin sahibiyiz. İrademizi her kim elimizden alırsa bize hizmet etsin. Türkçe ne ise, Arapça, Farsça ne ise Kürtçe de odur. Biz dilimize de sahip çıkacağız. Çocuklarımıza dilimizi öğretceğiz, kültür ve edebiyatımıza, sanatımıza sahip çıkacağız” diye konuştu.
.jpg)
Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 02ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 03SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 04EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 05BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 06ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 07BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 08Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 09OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 11M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 12AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 13CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 142 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 15Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu




Henüz Yorum yok