Kuaför ve berber fiyatları güncellendi
Kuaför ve berber fiyatları güncellendi
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, erkek berber, kadın kuaför ve güzellik salonlarının fiyat listelerinin belirlenmesi hakkında açıklamalarda bulunarak her bütçeye uygun fiyatların belirlendiğini söyledi.
Erkek berber, kadın kuaför ve güzellik salonlarının fiyat listelerinin belirlenmesi sonrasında konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, erkek berber, kadın kuaför ve güzellik salonlarının fiyat tarifelerinin düzenlemesi için aylardır çalışma yürüttüklerinin hem vatandaştan hem de esnaflardan gelen talepler üzerine listelerin hazırladığını belirtti.
A-B-C SINIFI OLARAK FİYAT LİSTESİ BELİRLENDİ
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, “Hem vatandaşların hem de sektör temsilcilerimizin fiyat listelerinde bir düzen olması istekleri üzerine yaptığımız toplantı ve istişareler sonucunda üyelerimizin masraflarını göz önünde bulundurarak ve çevre illerde ki sektör temsilcilerinden de güncel fiyat listelerini alarak belirlenen fiyat listeleri A-B-C sınıfı olacak şekilde yürürlülüğe girmiştir. Fiyat listelerinin belirlenmesi çalışmasını yaparken hem vatandaşlarımızın hem de esnaflarımızın durumunu göz önünde bulundurarak her bütçeye uygun fiyat belirlenmesi için hassas bir çalışma yürüttük. Üst komisyonlardan, tarife komisyonundan geçer onaylandıktan sonra biz bunu esnafımıza dağıtmaya başlarız. Böylece hem esnafımız ne alacağını bilecek hem de vatandaşlar resmi olarak hangi işleme ne ödeyeceğini görecektir” şeklinde konuştu.
Yazarlar
- 01YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 02Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 03İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 04 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 05ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 06Murat Çiçek ile röportaj:
- 07DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01VALİ CANALP’TAN BAYRAM ÖNCESİ GÜVENLİK TEDBİRLERİ SUNUMU
- 02VALİ CANALP BASIN MENSUPLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
- 03ASIRLIK MUSHAFLAR BATMAN’DA GÖRÜCÜYE ÇIKTI
- 04ÖZEL KALPLER, ÖZEL SESLER MÜZİK DİNLETİSİ
- 05YESEVİ HAREKETİ 150 ÇOCUĞU GİYDİRDİ
- 06BAKAN IŞIKHAN, BATMAN’DAYDI
- 07VALİ CANALP “SAĞLIK ÇALIŞANLARI UMUDUN TEMSİLCİSİ”
- 08NARKOTİK OPERASYONU: 8,5 KİLO METAMFETAMİN ELE GEÇİRİLDİ
- 09İL BAŞKANI YILMAZ’DAN TIP BAYRAMI MESAJI
- 10NASIROĞLU, TARİHİ MUSHAF SERGİSİNİ İNCELEDİ
- 116 BİN 600 AİLEYE BAYRAM ŞEKERİ DESTEĞİ
- 12PROTOKOL ÜYELERİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
- 13VATANDAŞLAR İLK YARDIMI UYGULAMALI ÖĞRENDİ
- 14TPAO BÖLGE MÜDÜRÜ KARATAŞ BASINLA İFTARDA BULUŞTU
- 15İSTİKLAL MARŞI’NIN 105. YILI BATMAN’DA ANILDI




Henüz Yorum yok