Batman Üniversitesi ile SGK arasında işbirliği protokolü imzalandı
Batman Üniversitesi ile SGK arasında işbirliği protokolü imzalandı
2024 Emekliler yılı kapsamında Batman Üniversitesi ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünce yapılacak faaliyetler belirlendi.
Aktif ve sağlıklı yaşlanma perspektifi kapsamında yaşlıların toplumsal hayata etkin katılımlarını sağlamak ve üniversite bünyesinde eğitim almaları için yapılan iş birliği protokolü Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’e vekaleten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe ve Batman Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Alaettin Ökten tarafından imzalandı. İkili iş birliği protokol kapsamında emeklilerin yaşam kalite düzeylerini desteklemek, bilgi/becerilerini yenilemek ve mesleki birikimlerini geliştirmek amacıyla belirli alanlarda uzmanlık kazanmaları sağlanacak. İmzalanan iş birliği protokolünde yer alan faaliyetler, Batman Üniversitesi +60 Tazelenme Üniversitesi Protokolüne bağlı olarak Yaşam Boyu Öğrenme Merkezi ve Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde gerçekleştirilecek. Emeklilere hitap edecek olan uzaktan eğitim programları ile pek çok etkinlik düzenlenmesi planlanırken protokolde sanat atölyeleri, tiyatro gösterileri, müzik dinletilerinin yanında fotoğrafçılık, aşçılık, pastacılık gibi sosyal aktivitelere yer verilecek.
Ayrıca Batman Üniversitesi bağlı fakülte ve yüksekokullarının ilgili bölümleri bünyesinde bitki bakımı, arıcılık, mantarcılık vb. konularda seminerler düzenlenerek ücretsiz fide ve tohum dağıtımı yapılması planlanıyor. Ayrıca manevî destek uygulamaları ile dijital okuryazarlık eğitimlerinin yer aldığı aktiviteler kapsamında pek çok alanda emekliler için uygulamalar gerçekleştirileceği bildirildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01Modern Aile Mezarlığı defin işlemlerine açıldı
- 02Müdür Gümüş’ten OSB Başkan Vekili Vecdin Nasıroğlu’na ziyaret
- 03ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 04Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 05Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 06Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 07“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor
- 08HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
- 09Batman Emek ve Demokrasi Platformu 2026 bütçesine tepki gösterdi
- 10Kozluk’a yeni Dahiliye Uzmanı atandı
- 11UYANIK: “ESNAF SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAK İSTEMİYOR”
- 12Yetimler Vakfı, Afrika'daki Mazlumlar İçin Destek Çağrısında Bulundu
- 13Batman Nüfus İl Müdürlüğü’nden Personeline Önemli Promosyon Anlaşması
- 14ISMARLAMA GİYİM HÂLÂ GÖZDE
- 15YENİ HASTANE İÇİN HIZLANDIRMA TALEBİ




Henüz Yorum yok