ARICILARA ŞEKER DAĞITILDI
ARICILARA ŞEKER DAĞITILDI
Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Mehmet Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve akabinde arıcılara dağıtılacak kristal toz şeker için düzenlenen törene katıldı. İl Tarım Orman Müdürlüğü hizmet binası bahçesinde düzenlenen törene; Vali Şahin’in yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Abdulvahap Akbaş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aydın, Ziraat Odası Başkanı Nizamettin AYDİŞ, Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş ve çok sayıda arı yetiştiricisi katıldı.
1 MİLYON 162 BİN TL’LİK ŞEKER VERİLDİ
Arıcılara seslenen Vali Şahin “Bakanlığımızın destekleme programı çerçevesinde arı yetiştiricilerimize toplam değeri 1 milyon 162 bin Türk lirası değerindeki bu şekerleri sizlere destek mahiyetinde dağıtıyoruz. Hem bakanlık bütçesinden hem de İl Özel İdaresi bütçesinden çiftçimizi desteklemeye devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta çiftçilerimize fide desteğinde bulunacağız. Akabinde sera naylonu desteğimiz olacak. Kaynaklarımızın elverdiği ölçüde çiftçimizin yanında olmaya gayret ediyoruz. Sason bölgesinin bal’ı son derece kaliteli ve piyasada aranan bir bal çeşidi. Çiftçilerimiz yaptıkları her işte olduğu gibi bal yetiştirirken de yaptıkları işi doğru ve hijyenik bir şekilde yapmaya özen gösteriyorlar, göstermek zorundalar. Neticede insan sağlığını doğrudan etkileyen bir iş yapıyorsunuz. Yaptığımız işi de sağlığa uygun ve kaliteli bir şekilde yapmalıyız. Hem marka değerimiz artar ve hem de fiyatı yükselir.
Çiftçilerimize verdikleri desteklerden dolayı başta Sayın Tarım ve Orman Bakanımız olmak üzere, İl Genel Meclisi başkan ve üyelerine, İl Özel İdare Genel Sekreterine çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum. Çiftçi gülerse bütün ülke güler. Biz buna inanıyoruz. Çiftçilerimiz uygun koordinasyonla sadece Türkiye’yi değil, tüm dünyayı besleyebilecek kadar ürün üretebilecek kapasiteye sahiptir. Türkiye, bu kadar verimli, mümbit ve güzel bir ülke. Yeter ki, bilimsel yöntemlerle iyi tarım yapalım” diye konuştu. Konuşmaların ardından 424 arı yetiştiricisine kristal toz şeker dağıtımı gerçekleştirildi.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN BELEDİYESİ’NİN 2026 BÜTÇESİ 12 MİLYAR 300 MİLYON TL
- 02“Son 54 yılın en sert kışı yaşanıyor”
- 03Ruhsatlandırma çalışmalarında rekor
- 04Çiftçi, esnafın talepleri için Ankara yolcusu
- 05Aranan 23 şahıs yakalandı
- 06UYGULAMALI SINAV ÖNCESİ BELEDİYEDEN PİST TEMİZLİĞİ
- 07Başkan Kaplan, Esnafa Faizsiz Kredi Desteği Sağlanmalıdır.
- 08Petrol - İş, “Enflasyon karşısında petrol emekçisinin ücreti eriyor”
- 09Ekmen, "Emekliler toplumun yükü değil, vicdanıdır"
- 10GELECEĞE ATILAN EN BÜYÜK YATIRIM: ALTYAPI MASTER PLANI
- 11Batman’da emekçilerden ortak çağrı : “Sefalete alışmayacağız”
- 12BELEDİYE’DEN BUZLANMAYA KARŞI 24 SAATLİK SEFERBERLİK
- 13BESO Başkanı Çiftçi, “Esnaf için konut, dijital pazar ve sosyal projeler hayata geçiyor”
- 14ŞİKÂYETLERİN YÜZDE 98’İ ÇÖZÜME KAVUŞTURULDU
- 15TARIM PERSONELİNE SINAV MÜJDESİ




Henüz Yorum yok