BAŞKAN TAŞ DELEGELERE TEŞEKKÜR ETTİ
Başkan Taş’tan “Teşekkür Mesajı”
S.S Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulunda güven tazeleyen Başkan Şevki Taş, bir teşekkür mesajı yayımladı.
.jpg)
Hafta sonu yapılan Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen Şevki Taş, üyelere teşekkür etti.
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Şevki Taş, yayımladığı mesajında, seçimin kazananının Batman ve Batman esnafı olduğunu belirterek, “Bu seçimi kazanan değerli esnaf kardeşlerimizdir. Seçim sürecinde iradelerini sandığa yansıtan tüm üyelerimize ve Batman halkına şükranlarımı sunuyorum. ‘Batman ortak paydası’ şiarıyla yeni dönemde de hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.” diye konuştu.
.jpg)
Kendilerine oy veren-vermeyen tüm kooperatif ortağı üyelerine teşekkür eden Başkan Taş, “Üyelerimiz ile yeni bir döneme başladığımız bugünden itibaren esnaf ve sanatkârımıza hizmet ve yardımcı olmaya devam edeceğiz. Teveccüh göstererek ve yüksek katılımla ben ve yönetim üyelerime seçimi farkla kazandırdınız. Parolası hizmet ve doğruluk olan siz ortaklarımıza şükran borçluyuz. Desteğinizin karşılığını hizmet ve özverili bir yönetim olarak sizlere sunacağız. Yüklediğiniz sorumluluğun bilincindeyiz. Destek veren esnaf ve sanatkârlarımız başta olmak üzere; STK ve odalar ile muhtarlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür eder, yeni dönemde yeni kadromuzla önemli hizmet ve projelerle yanınızda olmaya devam edeceğiz. ” İfadelerini kullandı.
.jpg)
Açıklamasının sonunda üyelere kendisini tekrar bu göreve getirmeleri ve güvenlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Taş, “Üyelerimize daha fazla imkân sağlanması için yeni yönetimimiz ile birlikte yeni projelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Siz değerli üyelerimiz ve halkımız ile hep birlikte Batman’ı kalkındıracağız, büyüteceğiz. Kooperatif seçim sonuçlarının ilimize ve bölgemize hayırlar getirmesini temenni ediyor saygılar sunuyorum.”

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BAŞKAN ŞANSİ “YÜRÜYÜŞÜMÜZ İNANÇ VE KARARLILIKLA SÜRÜYOR”
- 02Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 03ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 04SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 05EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 06BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 07ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 08BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 09Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 10OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 11DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 12M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 13AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 14CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 152 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI




Henüz Yorum yok