SULAMA KANALI’NDAKİ HASAR GİDERİLDİ, YOL TRAFİĞE AÇILDI
Batman Silvan Sulama Kanalı’nın 36. kilometresinde Karayolları Bölge Müdürlüğü yüklenici firması tarafından yürütülen yol yapım ve genişletme çalışmaları sırasında, yol kenarındaki istinat duvarının kaldırılması sonucu kanal dolgusuna ve sulama kanalına zarar verildi.
Yağışların etkisiyle kanaldan karayoluna su akması üzerine bölgede kısa süreli bir aksama yaşandı. AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, konunun kendilerine ulaşmasının ardından İl Başkan Yardımcısı Temim Orhan ve Karayolları Şube Müdürü Şehmuz Yıldız ile birlikte bölgeye giderek yerinde incelemelerde bulundu. İl Başkanı Şansi, ilgili kurum yetkilileriyle görüşerek sorunun hızlı bir şekilde giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatılmasını sağladı.
Yapılan çalışmalar kapsamında sulama kanalındaki tüm tahliyeler açılarak suyun kontrollü şekilde deşarjı sağlandı. Yüklenici firma tarafından hasar gören bölümde onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol kısa sürede yeniden trafiğe açıldı.
İl Başkanı Hüseyin Şansi, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için sürecin yakından takip edildiğini belirterek, benzer durumların tekrar yaşanmaması adına gerekli önlemlerin alınacağını ifade etti.
Öte yandan AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun da konuyla yakından ilgilenerek süreci takip ettiği öğrenildi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 02BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 03VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 04GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ
- 05TÜZÜN, “ÜRETİM VE İSTİHDAM OLMADAN REFAH ARTMAZ”
- 06BESO’DAN %15 İNDİRİMLİ SAĞLIK PROTOKOLÜ
- 07BEŞİRİ'DE SU SEVİNCİ
- 08LARVA MÜCADELESİ ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 09BASKİ’DEN YOĞUN ALTYAPI MESAİ
- 10AK PARTİ’YE GENEL MERKEZ ZİYARETİ
- 11EMEKLİLERE SOSYAL ALAN PROJESİNE TÜED'DEN DESTEK
- 12DSİ KANALINDA DEV TEMİZLİK OPERASYONU
- 13CENGİZ İMREN'DEN PETROLSPOR'A ÖZEL ŞARKI
- 1428 TIR ATIK LASTİK GERİ DÖNÜŞÜME GÖNDERİLDİ
- 15Bilgi yarışmasında kazananlar ödüllerini aldı




Henüz Yorum yok