Kur’an eğitimi alan minikler taçlandırıldılar
İlimiz de Kur'an'a geçen 4-6 yaş arası onlarca minik öğrenciye karneleri verilip taç giydirildi.
2018-2019 eğitim öğretim döneminde açılan “Halim Alpnar ve Tilmerç TOKİ 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursunda” Kur’an okumayı öğrenen minik öğrenciler için program düzenlendi.
İl Müftülüğü bünyesinde eğitim ve öğretime bu yıl başlayan Halim Alpnar ve Tilmerç TOKİ 4-6 Yaş Kur’an Kursunda okuyan minikler, Kur'an okumaya geçtikleri için taçlandırılarak ilk dönem karneleri İl Müftüsü Turgut Erhan tarafından verildi.
Çocukları bu mutlu gününde İl Müftüsü Turgut Erhan, kursiyer hocaları ve öğrencilerin velileri yalnız bırakmadı.
Merasim öncesi bir konuşma yapan Erhan, bir milletin geleceğinin yeni yetişen evlatlarını milli, manevi duygularla mücehhez hale getirerek yetiştirmesine bağlı olduğunu söyledi.
Çocuklara küçük yaşlardan itibaren insani ve İslami değerlerin verilmesi gerektiğini belirten Erhan, “Evlatlarımızı en güzel şekilde yetiştirmek anne babanın ve eğitimcilerin en ulvi vazifesidir. Biz evlatlarımıza özellikle insani ve İslami değerleri doğru bilgiyi küçük yaşlarda verebilirsek, evlatlarımızın geleceği parlak ve aydınlık olacaktır. Bu yüzden 4-6 yaş eğitimi oldukça önemlidir. Biz burada vatanına, milletine sadık ve bunu en güzel şekilde özümsemiş nesiller yetiştirmek için çaba ve gayret sarf ediyoruz. İlk defa 2018-2019 eğitim öğretim yılında açtığımız 4-6 yaş kurslarımızda atılan tohumların meyvesini görmek bizi mutlu ediyor. Bu kursların sayısını artırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kursun açılmasından çocuklarımızın yetiştirilmesine kadar büyük fedakârlık gösteren hocalarımıza ve velilere teşekkür ediyorum.” dedi.
Erhan tarafından çocuklara taçları takılarak ilk dönem karneleri ve çeşitli hediyeler verildi.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 11 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01Esnaf odası sağlık alanında önemli bir protokole daha imza attı.
- 02ETKİNLİK SONRASI YOĞUN TEMİZLİK MESAİSİ
- 03SÜREÇ KRİTİK, BASIN ÖZGÜR OLMALI
- 04EMEKÇİLER MEYDANLARA AKTI
- 05BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 06ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 07BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 08Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 09OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 10DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 11M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 12AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 13CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 142 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 15Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu




Henüz Yorum yok