POLAT'TAN CHP'YE KALABALIK ZİYARET
POLAT'TAN CHP'YE KALABALIK ZİYARET
Gelecek Partisi Batman Kurucu İl Başkanı Abdulbaki Polat, kalabalık bir heyet ile CHP Seçim Lokali'ni ziyaret etti.
Gelecek Partisi heyeti ve Polat ailesinden oluşan kalabalık bir heyet ile CHP Seçim Lokali'ne ziyarette bulunan Başkan Abdulbaki Polat “ Millet İttifakı çatısı altındaki altı parti tüm toplum kesimlerini temsil ediyor. Bu altı partide toplumdaki bütün yaşam tarzları var. 15 Mayıs sabahı başta insan hakları, adalet ve özgürlükler olmak üzere bambaşka bir güne uyanacağız. Tüm vatandaşlarımızdan Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı Batman Milletvekili Adaylarına destek çağrısında bulunuyorum." ifadelerini kullandı.
Batman CHP milletvekili adayı Hüseyin Yaşar"İttifak ortağımız Gelecek Partisi, tam desteğiyle bizimle! Hem Batman hem de Türkiye için sadece sandıkta değil sahada da beraberiz. Öncelikle her fırsatta bana desteğini açıklayan şehrimizin yetiştirdiği değerli siyasetçisi, Batman İl Başkanı Abdulbaki Polat ve Gelecek Partisi İl ve İlçe Örgütleri’ne teşekkür ederim.
İttifakımız, ülkemizin gelişimi ve ilerlemesi için büyük bir fırsat sunmaktadır. Halkçı ekonomi, demokrasi, adalet, özgürlük, insan hakları ve çevre gibi değerleri benimsemekten ve bu doğrultuda hareket etmekten asla vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu.

Yazarlar
- 01Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 02ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 03Murat Çiçek ile röportaj:
- 04YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 05İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 06DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 07 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 08Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 09Ziver Özdemir ile Röportaj
- 10 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 11Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATMAN ÇAYI, TRAFİĞE KAPATILDI
- 02ENGELLİ ŞARJ İSTASYONLARI BAŞTAN SONA YENİLENDİ
- 03BEŞİRİ CEZAEVİ’NİN SU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR
- 04Sendikalar ve STK’lar Batman’da 1 Mayıs’ta birleşti
- 05OKUL GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 06DOLANDIRICILIK OPERASYONUNDA 5 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI
- 07M. FEYYAZ EKMEN VEFATININ 5. YILINDA MEZARI BAŞINDA ANILDI
- 08AHMED-İ HANİ MESİRE ALANI İNCELENDİ
- 09CEM ŞİVAN ERGÜL SARAYBOSNA’DAN BÜYÜK ÖDÜLLE DÖNDÜ
- 102 GÜNDE 12 KAMYON ATIK TAŞINDI, 50 TONLUK TEMİZLİK YAPILDI
- 11Yedi-İki Robotik ve Teknoloji Festivali’nde ödüller sahiplerini buldu
- 12İLK KEZ SPOR HEKİMLİĞİ GELDİ
- 13BAŞKAN ÇETİN: “ALIN TERİ, MİLLİ GÜCÜMÜZ VE BİRLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR”
- 14VALİ CANALP’TEN 1 MAYIS MESAJI
- 15GÜNEY ÇEVRE YOLU İNCELENDİ




Henüz Yorum yok