“Bize söylenenler ile gördüklerimiz arasında çok fark var”
**TÜRSAB 7. BYK toplantısı için Batman’a gelen Didim TÜRSAB Başkanı Aylin Bal, TÜRSAB toplantısında konuşmasıyla toplantıya damgasını vurdu. Bal; “Batman’da insanlığın ne kadar güzel olduğunu gittiğim her yerde anlatacağım” dedi.
“BATMAN’A MİSAFİRLERİNİZİ DE GÖNDERİN”
TÜRSAB 7. BYK toplantısı Batman’da üç gün süren etkinliklerle sona erdi. Önceki akşam Mado tesislerinde Vali Ahmet Deniz, Rektör Prof. Dr. Aydın Durmuş, Kültür ve Turizm Müdürü İhsan Aslanlı, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve turizmciler bir araya geldi. Vali Deniz, konuklara Batman’ın 15 temmuz gecesindeki dik duruşunu hem anlattı hem de görüntülerle gösterdi. Vali Deniz; “Sizler Batman’a geldiniz. Buradaki huzur ve güveni gördünüz. Sizler geldiniz ama misafirlerinizi de gönderin bize. Batman sizin eviniz. Batman okuyan bir kent. Kütüphanelerimiz 22.00’lere kadar öğrencilerle dolu. İl ve ilçelerimizde tarihi güzelliklerimiz var” dedi.
“BATMAN’I BÖYLE BİLMİYORDUK”
Gece konuşan Didim TÜRSAB Başkanı Aylin Bal, Batman’ı gerçekten böyle bilmediklerini belirterek; “Batman’a gelmeden önce küçük bir kent olarak biliyorduk. ‘Kadınsınız, Batman’a nasıl gidersiniz?’ denildi bize. Bize söylenenler ile gördüklerimiz arasında çok fark var. Oysaki Batman yaşanılabilir bir kent. Biz Ege’de bölgenin bittiğini biliyorduk. Meğerse öyle değilmiş. İnsanlığın ne kadar güzel olduğunu geldiğimiz Batman’da görüyoruz. Biz Batman’ı gerçekten böyle bilmiyorduk. Biz Ege’de bölgenin bittiğini biliyorduk. Fakat gördüğümüz tablo çok daha güzel. İyi ki Batman’a geldik diyoruz.”
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01BATSO SPOR KULÜPLERİNİ İHYA ETTİ
- 02TERÖRSÜZ TÜRKİYE VURGUSUYLA ÖNEMLİ İSTİŞARE…
- 03KAPLAN, ''ESNAFIN YANINDA OLDUK''
- 04Yedi Hilal’in 8. Bölge Toplantısı Batman’da Gerçekleştirildi
- 05SAADET PARTİSİ’NDEN “ORTAK AKIL – GÜÇLÜ ŞEHİR” ÇALIŞTAYI
- 06YAŞAR KEMAL KENT PARKI’NDA ÇİMLENDİRME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- 07“ESNAF BU ODANIN YÜKÜ DEĞİL, ASIL SAHİBİDİR”
- 08BATMAN BELEDİYESİ 21 İŞ MAKİNESİ, 14 EKİP VE 185 PERSONEL İLE SABAHLADI
- 09BATMAN TURİZMİ 2026’YA GÜÇLÜ GİRİYOR : “HEDEFİMİZ REKOR BİR SEZON”
- 10AİLE İÇİ ŞİDDET: 1 ÖLÜ
- 11PETROLSPOR ZİRVE YARIŞINDA TÖKEZLEDİ. 2-0
- 12BATMAN VAKFI’NDA ÖNEMLİ ZİYARETLER
- 13ÜÇ AYRI KAZA : 6 YARALI
- 14Kayıp yakınları 714’üncü haftada Güler’i andı
- 15Afrodit İç Giyim Mağazasında büyük kış indirimi başladı




Henüz Yorum yok