ÇİRKİN SALDIRI
*Petrolspor-Erbaaspor maçı sonrasında basın mensuplarına ağza alınmayacak hakaret yağdıran kendini bilmez bir grup, Batman Gazeteciler-Yayıncılar Cemiyeti Başkanı ve TSYD İl Temsilcisi Arif Arslan, Batman Çağdaş ve Medya gazetesi çalışanlarına saldırıda bulundu. Arbede de gazeteciler, yaralandı.
MAÇTAN SONRA BASINA SALDIRI
Batman Petrolspor-Tokat Erbaaspor maçının 0-0’lık sonuçla bitmesinin ardından İl yöneticileri ile basın mensuplarını protesto eden kendini bilmez bir grup, basın mensuplarına ağza alınmayacak hakaretlerin yanı sıra görevlerini yapan basın mensuplarına da fiziki saldırıda bulundu. Batman Medya Gazetesi önü ile Belediye BASKİ Müdürlüğü önünde iki ayrı yerde yaşanan olayda basın mensupları, çevredekilerin müdahaleleriyle linç edilmekten kurtuldu. Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, müdahale etmekte yetersiz kaldığı olayda TSYD temsilcisi ve BGYC Başkanı Arif Arslan, BatmanÇağdaş, Medya ve Yön gazetesi çalışanları, yumruklu saldırıda yaralandı.

İKİ AYRI YERDE SALDIRI
Gazetenin baskıya girdiği saatlerde Batman Çağdaş ile Medya çalışanlarının yolunu polisin gözü önünde kesen bir grup, hakaret ve saldırılarını sürdürdü. Turgut Özal Bulvarında Yazı İşleri Müdürü ve BGYC Başkanı Arif Arslan, iki taraftarın yumruklu saldırısına uğradı. Polis, gazetecilerin yürüyen grubu biber gazı sıkarak dağıttı.

BGYC’DEN KINAMA
Çirkin saldırıya uğrayan Batman Çağdaş Yazı İşleri Müdürü Arif Arslan, Batman Çağdaş Editörü Barış Arslan, Medya Gazetesi sahibi Ercan Arslan, Yazı İşleri Müdürü Mustafa Seven, Yön Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ferit Tunç, Muhabir Umut Ayaz, Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verdi. Yıllardır karşılaşmaları takip ettikleri halde ilk saldırıya uğradıklarını belirten BGYC Başkanı Arslan; “Maç bitiminde Kendini bilmez bir grup taraftarın fiziki saldırısına uğradık. İlk kez bir müsabakası sonrasında böyle bir olayla karşılaşıyoruz. Saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Olaya karışanların adalet önüne çıkarılmasını istiyoruz” dedi.

VALİ; “OLAY ÇOK ÜZÜCÜ”
Batman Petrolspor-Tokat Erbaaspor maçı öncesinde Batman 16 Mayıs şehir stadında ‘Burası Batman, burada küfür yok’ kampanyasını başlatarak Türkiye’ye Batman’dan bir ışık saçtıklarını ifade eden Vali Ahmet Deniz; “Olay çok üzücü. Olaya karışanlar hakkında gerekli işlem yapılacak. Saldırıya uğrayan basın mensuplarına geçmiş olsun diliyorum” dedi.

Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 06Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 07ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 15Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 01ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ’NDEN 1 MİLYON TL KREDİ DESTEĞİ
- 02Batman İl Özel İdaresi araç ve makine parkını güçlendirdi
- 03Otobüs Şoförlerine ‘Vatandaşlara Daima Nazik Yaklaşın’ Eğitimi
- 04Esnafa Uygun Fiyatlı Araç Fırsatı Sürüyor
- 05“Temiz Mahalle” Uygulaması düzenli olarak devam ediyor
- 06HASANKEYF’TE VİLLA İMARININ ÖNÜ AÇILDI
- 07Batman Emek ve Demokrasi Platformu 2026 bütçesine tepki gösterdi
- 08Kozluk’a yeni Dahiliye Uzmanı atandı
- 09UYANIK: “ESNAF SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLANMAK İSTEMİYOR”
- 10Yetimler Vakfı, Afrika'daki Mazlumlar İçin Destek Çağrısında Bulundu
- 11Batman Nüfus İl Müdürlüğü’nden Personeline Önemli Promosyon Anlaşması
- 12ISMARLAMA GİYİM HÂLÂ GÖZDE
- 13YENİ HASTANE İÇİN HIZLANDIRMA TALEBİ
- 14BATMAN BASINI; ''GAZETECİLİK SUÇ DEĞİLDİR''
- 15Hasankeyf’te zeytin devrimi




Henüz Yorum yok