HÜDA PAR Batman İl Başkanı Şahin’den Rektör Demir’e ‘hayırlı olsun’ ziyareti
HÜDA PAR Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, Eğitim İşleri Başkanı Muhsin Kanat ve İl Sekreteri Hamit Şimşek ile birlikte ziyarette bulunan Şahin, Rektör Demir’e yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Demir de çalışmaları hakkında HÜDA PAR heyetine bilgiler verdi.
Ziyaretleri hakkında açıklamada bulunan HÜDA PAR İl Başkanı Şahin, “Sayın Demir, bu kısa süre zarfında yaptığı çalışmalar hakkında bizleri bilgilendirdi ve Covid-19 salgınından dolayı yüz yüze eğitim yapılamıyorsa da farklı dallarda öğrenciler ile öğretim görevlilerini video konferanslar marifetiyle buluşturduğunu, böylece öğrencilerine katkı sunmaya çalıştığını belirtti. Atandığı ilk günden beri Üniversite ve öğrencilerine bir şeyler kazandırmak için koşuşturmalarına şahit olduğumuz hocamıza başarı dileklerimizi ilettik.” dedi.
“Üniversitemizi ülke çapında üniversitelerin başında görmek istiyoruz”
Birçok alanda olduğu gibi eğitimde de bölgeler arasındaki eşitsizliğin giderilmesini istediklerini belirten Şahin şöyle devam etti:
“Batman ve bölge öğrencilerinin daha seviyeli düzeyde ilim ve bilimle tanışmalarını, bu anlamda imkânlara kavuşmalarını temenni ettiğimizi, İdris hocanın örnekliğinde olduğu gibi ilim ve bilimi toplumsal değerlerimizle bütünleştirerek ülke ve dünya çapında üniversitelerin başında görmek istediğimizi belirttik.”
“Gençler ilim ve bilimde arzu edilen yerlere gelmeli”
HÜDA PAR olarak gençlerin ilim ve bilimde gelişmeleri ve arzu edilen yerlere gelmeleri için üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını vurgulayan Şahin, “Evlatlarımızın ilim ve bilim kurumlarının başında dünyaya müspet katkı sunmaları bizim ideallerimiz olup, iftihar vesilemiz olacaktır. İdris hocanın Batman Üniversitesine ciddi katkılarının olacağına inanıyor, kendilerine başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Yazarlar
- 01İŞKUR TYP KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI
- 02YAZARI, OSMAN KAYA “RADYO YÜKSEL”e KONUK OLDU
- 03 Numan Hadi Radyo Yüksel’e Konuk Oldu
- 04Batman’da düzenlenen “Genç Hatipler Minberde” yarışması
- 05Batmanlı genç Bursa’da öldürüldü
- 06ADİLE GÜRBÜZ RÖPORTAJI
- 07Asırların taşıdığı gelenek: Tandır ekmeği
- 08Murat Çiçek ile röportaj:
- 09 TOKİ KONUTLARINDA ANAHTAR TESLİMİ
- 10DÜNYA HASTANESİNDEN BİR İLK DAHA
- 11Ziver Özdemir ile Röportaj
- 12RADYO YÜKSEL YÜKSELEN YILDIZLARI AĞIRLIYOR
- 13Aslan, Meydan Ortaokulu öğrencilerini konuk etti
- 14Ben Değil, Siz Kazanacaksınız
- 15Feci kazada hayatını kaybedenler gözyaşlarıyla defnedildi
- 01BATSO BAŞKANI DEMİR’DEN 10 OCAK MESAJI
- 02ÖZTÜRK’TEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
- 03BATMAN ESNAFI SANDIK BAŞINA GİDİYOR
- 04BELEDİYEDEN GÜNDE 40 BİN EKMEK DESTEĞİ
- 05“Bizim sevdamız makam değil, esnaftır”
- 06NASIROĞLU’NDAN HASTANE ZİYARETİ
- 07“GAZETECİLER TOPLUMUN GÜVENCESİ VE AYNASIDIR”
- 08KAPLAN’DAN ESNAFA SANDIK ÇAĞRISI
- 09“Gazetecilik demokrasinin teminatıdır”
- 10HAYRAT YARDIM’DAN ŞEFFAF HESAP
- 11“GAZETECİLER ZOR ŞARTLAR ALTINDA GÖREV YAPIYOR”
- 12Başkan Kaplan, Ulusal Market Zincirleri Esnafı Zor Durumda Bırakıyor
- 13BATMAN 50 YILLIK MASTER PLANA GEÇTİ
- 14ÇİFTÇİ, ''ESNAFIN SORUNLARI ANKARA'DA GÜNDEMDE''
- 15İTÜ İLE BATMAN ARASINDA ULAŞIM İŞ BİRLİĞİ




Henüz Yorum yok